Budapesten csak szerintem irreálisak a lakás árak(meg amúgy minden)?
Na már most én falunk élek és ezért ennyire feltűnő nekem szerintem ez az egész. Mi egy 200 négyzetméteres házban lakunk itt,udvarral mindennel együtt...viszont már a tököm kivan ezzel a falusi élettel (nagyon sokat kell dolgozni,füvet nyírni stb stb) Meg itt olyan szempontból is szar hogy kevesebb az ember/lehetőség/élet...egyszóval jobban szeretnék egy Budapesti lakást.
Elég sokszor járok oda szóval utána néztem mi is a helyzet...hát egy 40 négyzetméteres lyuk 29 milliókba kerül,ami még tetszene is az meg szerintem brutális 150 millió forint:D és még egy udvar sincs benne.
A lényeg annyi ha mondjuk lennék akkora f..z hogy egy kertvárosi lakást akarok szerintem az egész életemet oda kéne adnom érte :D
A másik hogy egy szórakozó helyen (nem boltba mert az kb ugyanaz mint itt) 1000 ft egy szaros sör? Szerintem ez pofátlanság.
Egyébként a zsiráfba voltam kb 4 órát és elköltöttem 50 ezret.
Nyilván aki tele van pénzel annak a véleményét is várom a lényeg hogy Budapesti legyen. 29f
Legyenek kisebbek az igényeid! Budapesten nem mindenki szerzi meg az első lakását 25 éves korára. A lakásárakat a piac határozza meg.
Viszont ha egy este elversz 50 ezret akkor sokára lesz lakásod. Kapaszkodj meg, de rengetegen összegyűjtenek 30% önerőt és vesznek egy kis lakást hitellel. Majd az egyik szobát kiadják albérletbe (ez kb a törlesztőrészlet) és spórolnak majd vesznek egy nagyobb lakást a kicsi lakás eladásával... Mi a feleségemmel így csináltuk.
2000 Ft-nál többet egy éjszaka még soha nem költöttem szórakozásra és haza sem taxival mentünk, hanem éjjeli buszjárattal.
Egyébként tényleg megfizethetetlenek a budapesti ingatlanjára, a többség csak úgy jut saját ingatlanhoz, ha örököl valamit nagyszülőktől, szülőktől, vagy ha valami nagyon jó munkája van. De Budapesten még kerületenként is nagy a szórás 300 ezerért is lehet és másfél millióért is lehet négyzetméterenként házat illetve lakást vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!