Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten csak szerintem...

Budapesten csak szerintem irreálisak a lakás árak(meg amúgy minden)?

Figyelt kérdés

Na már most én falunk élek és ezért ennyire feltűnő nekem szerintem ez az egész. Mi egy 200 négyzetméteres házban lakunk itt,udvarral mindennel együtt...viszont már a tököm kivan ezzel a falusi élettel (nagyon sokat kell dolgozni,füvet nyírni stb stb) Meg itt olyan szempontból is szar hogy kevesebb az ember/lehetőség/élet...egyszóval jobban szeretnék egy Budapesti lakást.

Elég sokszor járok oda szóval utána néztem mi is a helyzet...hát egy 40 négyzetméteres lyuk 29 milliókba kerül,ami még tetszene is az meg szerintem brutális 150 millió forint:D és még egy udvar sincs benne.

A lényeg annyi ha mondjuk lennék akkora f..z hogy egy kertvárosi lakást akarok szerintem az egész életemet oda kéne adnom érte :D

A másik hogy egy szórakozó helyen (nem boltba mert az kb ugyanaz mint itt) 1000 ft egy szaros sör? Szerintem ez pofátlanság.

Egyébként a zsiráfba voltam kb 4 órát és elköltöttem 50 ezret.

Nyilván aki tele van pénzel annak a véleményét is várom a lényeg hogy Budapesti legyen. 29f

2021. júl. 4. 13:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

Legyenek kisebbek az igényeid! Budapesten nem mindenki szerzi meg az első lakását 25 éves korára. A lakásárakat a piac határozza meg.

Viszont ha egy este elversz 50 ezret akkor sokára lesz lakásod. Kapaszkodj meg, de rengetegen összegyűjtenek 30% önerőt és vesznek egy kis lakást hitellel. Majd az egyik szobát kiadják albérletbe (ez kb a törlesztőrészlet) és spórolnak majd vesznek egy nagyobb lakást a kicsi lakás eladásával... Mi a feleségemmel így csináltuk.

2021. júl. 4. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

2000 Ft-nál többet egy éjszaka még soha nem költöttem szórakozásra és haza sem taxival mentünk, hanem éjjeli buszjárattal.

Egyébként tényleg megfizethetetlenek a budapesti ingatlanjára, a többség csak úgy jut saját ingatlanhoz, ha örököl valamit nagyszülőktől, szülőktől, vagy ha valami nagyon jó munkája van. De Budapesten még kerületenként is nagy a szórás 300 ezerért is lehet és másfél millióért is lehet négyzetméterenként házat illetve lakást vásárolni.

2021. júl. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!