Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire gáz Komlón a közbizto...

Mennyire gáz Komlón a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Oda fogok költözni pár évre és félek, mert tele van az internet olyanokkal, hogy sok a bűncselekmény. Mit gondoltok?
2021. jún. 28. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pécsi vagyok. Komló itt van közel. Függ az is, h azon belül melyik részre költözöl. Van pár gázos hely.. Mondjuk mindenhol.
2021. jún. 28. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szét kell nézni,nappal majd eset,ha nem érzed jól magad akkor hagyd az egészet.

Ezekután ha számodra nem vészes tölt el ott egy kis időt,ha tetszik akkor maradj,ha nem tetszik inkább menny el.

2021. jún. 28. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Nekem olyan emlekem van, hogy negyedikes budapesti gimnazistakent este Komlon egy diszkoba probaltunk bejutni, es kozben a helyi gyerekek szarra vertek a sportos kosarlabdas osztalytarsaimat, akik direkt nem utottek vissza. Egyetlen szo nem volt, csak tamadtak.
2021. jún. 29. 02:49
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

"direkt nem utottek vissza"

Hát jó nagy csicskák voltak akkor az oszitársaid. Hagyják magukat szarráverni. Eszem megáll...😄

2021. jún. 29. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Alljon meg az eszed. A vilag civilizaltabb fele nem dzsihadista.
2021. jún. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!