Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecen, vagy agg lomerációja...

Debrecen, vagy agg lomerációja? Melyek azok a részek, ahol legkevesebb a nem mondhatjuk ki, biztonságosak gyermekes családok számára is, ugyanakkor nem az alábbi árakról indulnak a családi házak?

Figyelt kérdés

Nekünk, mivel több gyermekünk van, ezért legalább 120-150 nm-es, jobb esetben két szintes, rosszabb esetben csupán földszintes épületre lesz majd szükségünk, de ezért minimum hatvan millió forintot kiadni sajnos (legalábbis egyenlőre) nem tudunk...

Vannak esetleg olyan részei Debrecennek, vagy olyan tőle tíz-tizenöt km-re levő szép, rendezett, élhető községek, ahol hatvan millió forint alatt is lehet már ilyen átlagos családi házak közül válogatni, de ugyanakkor gyermekekkel is biztonságosak? Viszonylag kevés a betörések száma?

2021. jún. 18. 14:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, mobilról írok és javította: Debrecen agglomerációja kívánt volna a fenti mondat lenni!
2021. jún. 18. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a nem mondhatjuk ki? 😅 Romák?

A román-magyar határ irányába egész szép elővárosi rész van. Sajnos többet nem tudok róla, de nem tűnik sem veszélyesnek, sem roma többségűnek és még a házak is szépek (nem nagy luxus, de azok a tipikus falusi házak).

2021. jún. 18. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

google képkereső: Magyarország bűnügyi térképe

google képkereső: lakás négyzetméterár térkép Magyarország

google képkereső: ingatlanárak alakulása 2010-2020 térkép

Szivesen.

Igen, a rasszista választ jelentettem.

2021. jún. 18. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem semmi bajom a romákkal. Erre tippeltem a kérdésből. Valójában viszont van valamennyi igazaság ebben. Hisz az bizonyított statisztika, hogy a romák körében nagyobb a bűnözés. Ez sajnálatos módon az emberek és a kormány felfogásának a következménye, hisz jobban kellene integrálni őket a társadalomba és, akkor nem lenne ekkora probléma ez a helyzet. Olyan kirekesztés mellett, amit a magyar társadalom tanúsít velük szemeben nem is csoda, ha sokuk bűnözőnek áll. 2-es vagyok.
2021. jún. 18. 14:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyetértek négyessel, valóban nagyobb erőfeszítéseket kellene tenni a társadalomba való integrálásukra, és több lehetőséget adni nekik, ezáltal nem szorulnának bűnözésre!

Látszik, hogy indokolatlanul jelentgető túlbuzgó hármasunknak még csak elméleti fogalmai sincsenek az ilyen környékekről és falvakról, nem élt ott, hogy tudja milyen az állandó rettegésben élni, hogy mikor törnek be hozzá vagy a teljesen ártatlan gyerekeit az utcán mikor fogják szintén indokolatlanul provokálni.

Sajnálom, de az ilyen ember ebben a kérdéskörben meg se szólaljon!

Nem tudja milyen az állandó aggodalom...

2021. jún. 18. 15:03
 6/11 A kérdező kommentje:
De a kérdés, ahogy az fent jól látható, nem erről szól; mostantól és továbbra is a kérdésre válaszoljanak Debrecent és környékét ismerők!
2021. jún. 18. 15:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 18. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

"Olyan kirekesztés mellett, amit a magyar társadalom tanúsít velük szemeben nem is csoda, ha sokuk bűnözőnek áll. 2-es vagyok."

Milyen kirekesztés? Nekem - mondjuk így - végig kísérték a cigányok az egész életem, de még azt tapasztaltam, hogy még azok is, akik sokszor a legszélsőségesebben fogalmaztak róluk, elfogadták a normálisabb cigányokat, nem voltak kirekesztőek velük. Sok cigány dolgozik és él normális életet. Ők hogy küzdöttek meg a "rasszista magyarokkal"?

2021. jún. 18. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem Sámsonkert is jó. Debrecentől kb 8km, jó a busz közlekedés, van normális bicikliút Debrecenig, autóval kb 5 perc az út (persze nem reggel, bár akkor is Debrecenben torlódik fel a sor). Felénk voltak lopások, de csak a kertbe jöttek be, a házba nem. Ez kb 6-8 éve volt. Ahol van normális kerítés, férfi és/vagy kutya a háznál, oda nem nagyon mennek be. Az ingatlan árak a Facebook Marketplace által feldobott hirdetések alapján alapján azért itt is elszálltak.
2021. jún. 18. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
2021. jún. 18. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!