Debrecen, vagy agg lomerációja? Melyek azok a részek, ahol legkevesebb a nem mondhatjuk ki, biztonságosak gyermekes családok számára is, ugyanakkor nem az alábbi árakról indulnak a családi házak?
Nekünk, mivel több gyermekünk van, ezért legalább 120-150 nm-es, jobb esetben két szintes, rosszabb esetben csupán földszintes épületre lesz majd szükségünk, de ezért minimum hatvan millió forintot kiadni sajnos (legalábbis egyenlőre) nem tudunk...
Vannak esetleg olyan részei Debrecennek, vagy olyan tőle tíz-tizenöt km-re levő szép, rendezett, élhető községek, ahol hatvan millió forint alatt is lehet már ilyen átlagos családi házak közül válogatni, de ugyanakkor gyermekekkel is biztonságosak? Viszonylag kevés a betörések száma?
Mi az a nem mondhatjuk ki? 😅 Romák?
A román-magyar határ irányába egész szép elővárosi rész van. Sajnos többet nem tudok róla, de nem tűnik sem veszélyesnek, sem roma többségűnek és még a házak is szépek (nem nagy luxus, de azok a tipikus falusi házak).
google képkereső: Magyarország bűnügyi térképe
google képkereső: lakás négyzetméterár térkép Magyarország
google képkereső: ingatlanárak alakulása 2010-2020 térkép
Szivesen.
Igen, a rasszista választ jelentettem.
Teljes mértékben egyetértek négyessel, valóban nagyobb erőfeszítéseket kellene tenni a társadalomba való integrálásukra, és több lehetőséget adni nekik, ezáltal nem szorulnának bűnözésre!
Látszik, hogy indokolatlanul jelentgető túlbuzgó hármasunknak még csak elméleti fogalmai sincsenek az ilyen környékekről és falvakról, nem élt ott, hogy tudja milyen az állandó rettegésben élni, hogy mikor törnek be hozzá vagy a teljesen ártatlan gyerekeit az utcán mikor fogják szintén indokolatlanul provokálni.
Sajnálom, de az ilyen ember ebben a kérdéskörben meg se szólaljon!
Nem tudja milyen az állandó aggodalom...
"Olyan kirekesztés mellett, amit a magyar társadalom tanúsít velük szemeben nem is csoda, ha sokuk bűnözőnek áll. 2-es vagyok."
Milyen kirekesztés? Nekem - mondjuk így - végig kísérték a cigányok az egész életem, de még azt tapasztaltam, hogy még azok is, akik sokszor a legszélsőségesebben fogalmaztak róluk, elfogadták a normálisabb cigányokat, nem voltak kirekesztőek velük. Sok cigány dolgozik és él normális életet. Ők hogy küzdöttek meg a "rasszista magyarokkal"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!