Mit csináljak hogy ne rugdossa a ház falát a gyerek?
Figyelt kérdés
Falun élünk a telkeket maga a ház választja el ergo kerítésként is szolgál.A szomszédunkban minden szünetben nyaral egy 13-14 éves már nem kicsi fiú.Megkértem még tavaszi szünet alatt hogy ne rugdalja a házunk falát labdával mert nálunk a házban olyan mintha egy hatalmas kalapáccsal vernék a falakat.Azt hittem hogy megértette (az én fiam is 13 éves nem kell 20× elmondanom neki mindent) szóltam a nagyszüleinek is akik annyit mondtak hogy már ők is rászóltak ezért majd legyintettek...most ismét itt van 1 hete mindennap rugdalja,a nagyszülők is látják mégse szólnak már én érzem kellemetlenül magam hogy szóljak a gyereknek.Nem szeretnék haragot de ha így folytatódik tovább felrobbanok az idegbe.Arról nem is beszélve hogy persze a levert vakolatért szólnak,hogy a mi házunkról van és azonnal szedjük össze csak azt felejtik el hogy a drága kisunoka veri le a rúgásaival.Mondja azt valaki hogy ez nem egyedi probléma.Mit tehetnék a szép szóra tesznek magasról.2021. jún. 25. 10:54
21/23 anonim válasza:
Jól mondják , én a kerítésen is átugornék úgy ordítanék a gyerekre összeszarja magát, hadd higgyék dilis vagy a zakkantaktól tartanak, nem lesz több labdázgatás.Aztán ha akarnak rohangáljanak ők a jegyzőhöz, jogos birtokvédelem, nem vagy köteles hagyni, hogy rongálják a házad. Az a baj az ilyenek minél szebben beszélsz velük annál szemtelenebbek, pofátlanabbak lesznek.
22/23 anonim válasza:
Ez is szempont volt mikor legszélső házat vettem, balra hangoskodó dilis szomszéd 6 kutyával. ( Mért ne) De legalább jobbra senki, csak egy kis út , és szántóföldek. Az ágyam pont a falnál van 5 percig nem hagynám, hogy rugdossa a falat, átugranék egy késsel, és előtte feldarabolnám a labdát. Aztán , még a fal közelébe se sétálna.
23/23 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a sok kommentet.A szülei elvitték a gyereket haza, szóltam nekik is hogy ez így nem állapot,nem szeretnék drasztikus módszerekhez folyamodni.Megértették én úgy gondolom hogy megbeszélik ezt a dolgot vele.
2021. jún. 26. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!