Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Közbe szólnátok?

Közbe szólnátok?

Figyelt kérdés
Van 1szomszédom,aki a testvérét vagy a lányát (nem tudom ki neki), mindig be zarja a házába, nem néz rá caak este, most is ment, zárta be és ő egyedül ment vissza a saját házába . Ez az asszony beteg akit bezárt, (állítólag bolond vagy ilyesmi). Ott nincs wc bent, oda pisil, oda kakil,ahol van. Enni nm eszik. Mert szegények, és csak akkor eszik ha kiengedik. Sajnálom ezt az asszonyt , ti fel jelentenétek névtelenül? Ilyenkor a rendőrséghez kell fordulni?
2021. jún. 19. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, csak azt terjeszti róla, hogy beteg.

Valójában pl. szexrabszolga.

Nem kevés hasonló történet van.

Ezt leginkább szakembernek kéne eldönteni, milyen kezelést igényel a bezárt illető.

Rizikós beleszólni, én se nagyon tudnám, mit csináljak.

2021. jún. 19. 11:11
 2/13 A kérdező kommentje:

De aki bezarja vagy 50eves asszony.

Ez a neni idosebb lehet kb 58koruli. eléggé tönkre van, bem hinném h szexrabszolga. Mindig veszekednek akkor át hallani, most ir be zárták, mert a kutyám ugatott amikor jöttek erre, és lattam h egyedül megy vissza, a kulcsal a kezébe.. Párszor már fel jelentették, de mégis csinálja..

2021. jún. 19. 11:18
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

SEMMIT(!) nem tudsz róluk, még azt sem, hogy a testvére vagy a lánya, de pontosan tudod, hogy nem eszik. Illetve a szegénységgel, vagy a gazdagsággal hogy függ össze, hogy kint vagy bent eszik?

Mióta bezárták a diliházakat, azóta az elmebetegek köztünk élnek és legjobb esetben befogadta őket valami családtag. Ahogy a szomszédod is.

Nyilván ezt a bizonytalan státuszú nőrokont zárva kell tartani, mert különben elcsavarog, vagy kárt tesz másokban.

Egyébként, ha a nő normális lenne, akkor lenne módja segítséget kérni, hiszen van ablak is a házon, ha mást nem is, de azokon kikiabálhatna.

De amikor ki van engedve, akkor is tehetne magáért bármit.

Azt nem hiszem, hogy a lakásban össze-vissza szarik-hugyozik, ha nincs bent vécé, akkor biztos van neki egy szobavécé csinálva.

Nem irigylem a szomszédodat emiatt a teher miatt, miközben ilyen szomszédokkal van körbevéve.

De ha szeretsz beleavatkozni dolgokba, akkor menj el a rendőrségre, vagy a gyámhatóságra!

2021. jún. 19. 11:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem azt jelenti h beleavatkozok, hanem sajnalom ahogy bánnak vele.

Wc meg nincs bent mert voltm már ott.

2021. jún. 19. 11:27
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Milyen hülyeség, hogy a szomszédasszony 50 körüli, a "lánya" meg 58?
2021. jún. 19. 11:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Irtam is nem tudom h a lanya, vagy a testvere.
2021. jún. 19. 11:31
 7/13 A kérdező kommentje:
De lehet csak a alkohol miatt tűnik idosebbnek. Mert fogyasztanak.. Nem is ez a lényeg, hanem h hogy csinaljak e valamit vagy nézzem tovább?
2021. jún. 19. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

És vizelettócsákat, meg kupac szarokat láttál?

Azért mert TE nem láttad a szobavécét, az nyilván ott van.

[link]

Ha le van csukva, akkor simán egy hokedli.

2021. jún. 19. 11:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Lattam képzeld, meg érezni is lehetett a bűzt
2021. jún. 19. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

"Párszor már fel jelentették, de mégis csinálja..."

Akkor meg mit akarsz?

Nyilván megnézték a helyzetet és nem érezték szükségét intézkedésnek.

Te se intézkedj!...vagy intézkedj, bánom is én, de két alkoholista öreg nő dolgába én tuti nem avatkoznék bele, amikor már történt bejelentés.

2021. jún. 19. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!