Közbe szólnátok?
Lehet, csak azt terjeszti róla, hogy beteg.
Valójában pl. szexrabszolga.
Nem kevés hasonló történet van.
Ezt leginkább szakembernek kéne eldönteni, milyen kezelést igényel a bezárt illető.
Rizikós beleszólni, én se nagyon tudnám, mit csináljak.
De aki bezarja vagy 50eves asszony.
Ez a neni idosebb lehet kb 58koruli. eléggé tönkre van, bem hinném h szexrabszolga. Mindig veszekednek akkor át hallani, most ir be zárták, mert a kutyám ugatott amikor jöttek erre, és lattam h egyedül megy vissza, a kulcsal a kezébe.. Párszor már fel jelentették, de mégis csinálja..
SEMMIT(!) nem tudsz róluk, még azt sem, hogy a testvére vagy a lánya, de pontosan tudod, hogy nem eszik. Illetve a szegénységgel, vagy a gazdagsággal hogy függ össze, hogy kint vagy bent eszik?
Mióta bezárták a diliházakat, azóta az elmebetegek köztünk élnek és legjobb esetben befogadta őket valami családtag. Ahogy a szomszédod is.
Nyilván ezt a bizonytalan státuszú nőrokont zárva kell tartani, mert különben elcsavarog, vagy kárt tesz másokban.
Egyébként, ha a nő normális lenne, akkor lenne módja segítséget kérni, hiszen van ablak is a házon, ha mást nem is, de azokon kikiabálhatna.
De amikor ki van engedve, akkor is tehetne magáért bármit.
Azt nem hiszem, hogy a lakásban össze-vissza szarik-hugyozik, ha nincs bent vécé, akkor biztos van neki egy szobavécé csinálva.
Nem irigylem a szomszédodat emiatt a teher miatt, miközben ilyen szomszédokkal van körbevéve.
De ha szeretsz beleavatkozni dolgokba, akkor menj el a rendőrségre, vagy a gyámhatóságra!
Nem azt jelenti h beleavatkozok, hanem sajnalom ahogy bánnak vele.
Wc meg nincs bent mert voltm már ott.
És vizelettócsákat, meg kupac szarokat láttál?
Azért mert TE nem láttad a szobavécét, az nyilván ott van.
Ha le van csukva, akkor simán egy hokedli.
"Párszor már fel jelentették, de mégis csinálja..."
Akkor meg mit akarsz?
Nyilván megnézték a helyzetet és nem érezték szükségét intézkedésnek.
Te se intézkedj!...vagy intézkedj, bánom is én, de két alkoholista öreg nő dolgába én tuti nem avatkoznék bele, amikor már történt bejelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!