Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lepcsohazban hangosan trappolo...

Lepcsohazban hangosan trappolo felso szomszed - ti szolnatok neki?

Figyelt kérdés

van egy pasi, felettem levo emeleten lakik, es minden nap, amikor le-fel megy valamiert a lepcsohazban olyan hangosan trappol, mint egy tank. napi nehanyszor megy el az ajtom elott, tehat nem folyamtaosan, de mar messzirol hallatszik, mikor kozeledik.

olyan tramplin lepjed, hogy szabalyosan csapkodja a talpat a foldhoz.

szerintetek bunkosag lenne szolni neki, hogy probaljon meg halkabban lepkedni? vagy jogos? elvegre lehetne normalisan is menni es kicsit tekintettel lenni a tobbi lakora (panel, vekonyak a falak). nem azt varom, hogy labujjhegyen jarkaljon, csak annyit, hogy ne trappoljon, mint egy medve.

#szomszéd #panellife
2021. febr. 22. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is trappol, amikor indul otthonról, vagy csak amikor hazaérkezik? Nem lehet egészségügyi, mozgásszervi gondja, ami miatt csak így tud járni?
2021. febr. 22. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A miénk mindig későn indult otthonról és jó nagy zajjal futott le a lépcsőn. Én dobtam a postaládájába egy cetlit, hogy próbáljon már meg hajnalban kicsit halkabban közlekedni, mert mindig erre ébredünk. Értelmesnek tűnik, egyébként kultúrált, mégsem változott semmi.
2021. febr. 22. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem szólnék neki. Zabszem van a seg*edben, vagy mi van?
2021. febr. 22. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen, simán! Ha nincs semmi mozgásszervi problémája, akkor nyugodtan megemberelheti magát és megpróbálhat kulturáltan közlekedni egy közös használatú folyosón, amin rengeteg másik ember is él, nem fog belehalni! Fel nem foghatom, hogy némelyek miért nem képesek még egy minimális szinten sem betartani az együttélés legalapvetőbb szabályait és felfogni, hogy nem egyedül lakik abban a kikúrt házban...🤷🏻‍♀️
2021. febr. 22. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is szólj neki, én biztos szólnék. Nálunk is vannak gondok, csak még nem tudom kinek szóljak. Már 2 hete minden áldott reggel 7-9 óra között dübbenésekre, csapkodásokra és hasonlókra ébredek. Füldugóval alszom, de ezeket mind hallani azon keresztül is. 🙄
2021. febr. 22. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:

koszonom az ertelmes valszokat, ment mindenkinek a zold, 3-ast kiveve.

atlagos, normalis kozepkoru ferfinek tunik amugy az illeto, nem nagyon szoktam vele osszefutni, de en is ezen gondolkoztam, h mi van, ha van valami mizgasszevi problemaja.. nem vagyok meggyozodve errol. majd ‘megfigyelem’ es ha nincs, lehet szolok neki, mert tenyleg baromi idegsito neha..

2021. febr. 22. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak merevtalpu hangosabb nehezebb cipok. Nekem is van ilyen. Abban hangosak a lepteim. A puhatalpuban nem.
2021. febr. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!