Ha lemennék vidékre egy faluba minden szép lány köszönne nekem akivel találkoznék?
Falusi vagyok és itt se köszönnek mindenkinek.
Idősebbeknek szoktunk köszönni, fiatalabbaknak vagy velünk egy idősnek nem.
Amúgy ha csak úgy leruccannál ide, mint nagyvárosi ficsúr, inkább a cigányok köszönnének rád, abból meg köszönet nem lenne.
Városon max kapsz pár pofont. Itt megszúrkálnak ha úgy van, meg eléggé bandáznak és egyből bekóstolják azt aki nem falubeli.
Kérdező, szerintem menj el egy pszichológushoz. Nagyon nincs rendben, hogy lelkileg megvisel, hogy nem köszönnek rád idegenek. Budapesten éltem huszonhárom évig, majd Londonban, angol vidéken, Rómában, olasz vidéken, Amszterdamban, francia kisvárosban, elég sok helyen és sehol se köszönnek neked állandó jelleggel. Sehol, mert nincs rá okuk és kapacitásuk.
Sehol se fog mindenki rád köszönni, miért tennék? Te talán köszönsz mindig mindenkinek? Ugye, hogy nem. Az pedig nevetséges, hogy az egészet a szép lányokra hegyezed ki. Az illem szerint a férfi köszön előre, akkor miért nem teszed? Ne haragudj, de röhejes, hogy csak várod a csodát és megsértődsz, ha nem történik semmi.
Ja, le is dobják a bugyijukat rögtön.
A legtöbb faluban a betelepedőket kinézik, utálják. Alsóbbrendűnek tekintik őket, főleg a városiakat.
Tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!