Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha lemennék vidékre egy...

Ha lemennék vidékre egy faluba minden szép lány köszönne nekem akivel találkoznék?

Figyelt kérdés
Én Budapesten lakok a belvárosban,itt kimegyek az utcára nem köszön senki,a lányok is csak mennek előre,rám se néznek nemhogy köszönjenek.Ugyanezt tapasztalnám vidéken is egy kis faluban,vagy városban?

2021. jún. 13. 10:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Falusi vagyok és itt se köszönnek mindenkinek.

Idősebbeknek szoktunk köszönni, fiatalabbaknak vagy velünk egy idősnek nem.

Amúgy ha csak úgy leruccannál ide, mint nagyvárosi ficsúr, inkább a cigányok köszönnének rád, abból meg köszönet nem lenne.

Városon max kapsz pár pofont. Itt megszúrkálnak ha úgy van, meg eléggé bandáznak és egyből bekóstolják azt aki nem falubeli.

2021. jún. 13. 10:41
 12/21 A kérdező kommentje:
9 pedig vidéken egy kis faluban vagy városban feltűnőbb az ember mint itt Pesten.Itt sétálhat ezer idegen ember is az utcán az se érdekel senkit.
2021. jún. 13. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mászkálnak vidéken, a közeli városokba mennek inkább "mászkálni", köszönni meg pláne nem fognak.
2021. jún. 13. 10:44
 14/21 A kérdező kommentje:
11 nem az jutna az emberek eszébe rólam ha vidékre mennék hogy nagyvárosi ficsúr vagyok inkább az hogy egy csóró vagyok valamelyik másik faluból.
2021. jún. 13. 10:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Falun lakok sajnos. Én csak annak köszönök akit ismerek, meg az öregeknek. Vidéken se fog neked senki köszönni az utcán ha nem ismernek. Én nem örülök annak hogy szinte mindenki ismer mindenkit. Alig várom hogy elköltözzek innen, és ne ismerjen az utcán senki. Ahányszor valamilyen nagyvárosban járok sokkal szabadabbnak érzem magam. Szerintem örülj neki hogy neked van lehetőség városban élni.
2021. jún. 13. 10:51
 16/21 A kérdező kommentje:
15 az emeletes házban ahol lakom,a szomszédok köszönnek,beszélgetünk is ha úgy van ez rendben is van.De amikor kilépek az utcára mintha hirtelen láthatatlanná válnék.Csak mennek el mellettem,mintha ott se lennék.
2021. jún. 13. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát köszönj rá akkor mindenkire az utcán a belvárosban. Az 1000. után hátha megunod.
2021. jún. 13. 11:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem menj el egy pszichológushoz. Nagyon nincs rendben, hogy lelkileg megvisel, hogy nem köszönnek rád idegenek. Budapesten éltem huszonhárom évig, majd Londonban, angol vidéken, Rómában, olasz vidéken, Amszterdamban, francia kisvárosban, elég sok helyen és sehol se köszönnek neked állandó jelleggel. Sehol, mert nincs rá okuk és kapacitásuk.

Sehol se fog mindenki rád köszönni, miért tennék? Te talán köszönsz mindig mindenkinek? Ugye, hogy nem. Az pedig nevetséges, hogy az egészet a szép lányokra hegyezed ki. Az illem szerint a férfi köszön előre, akkor miért nem teszed? Ne haragudj, de röhejes, hogy csak várod a csodát és megsértődsz, ha nem történik semmi.

2021. jún. 13. 11:51
 19/21 A kérdező kommentje:
18 inkább az visel meg hogy levegőnek néznek.Emberek között vagyok,mégis magányos.
2021. jún. 13. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, le is dobják a bugyijukat rögtön.

A legtöbb faluban a betelepedőket kinézik, utálják. Alsóbbrendűnek tekintik őket, főleg a városiakat.

Tapasztalat.

2021. jún. 13. 17:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!