Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédunk a mi oldalunk...

A szomszédunk a mi oldalunk felé, teraszunk felé vezette ki a porszívóját. Van garázsuk oda is lehetett volna. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem nyugdíjasok, mikor átjön hozzánk valaki és a teraszunkra kiülünk egyből elkezd porszívózni, és ezt kell hallgatni. Hiába szóltunk neki, csak azért is csinálja. Meg sem kérdezte, hogy vezehtetné-e ide, egyszer csak itt lett. Ez legális a részükről?

Mit lehet tenni?

(Ha nem porszívózni kezd el, akkor füvet nyír, pár négyzetmétert 3-4 óráig, amit hétköznap is megtehetne, de direkt hétvégére hagyja)

2021. jún. 5. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Házfal a kerítés. Ma ismét beszéltem velük, hogy hangtompítót legalább vegyenek rá, valamint még azt is mondta a szomszéd, hogy csak oda lehetett, nekik azt mondta a szerelő.:D
2021. jún. 6. 20:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem gondolom magamat szemét szomszédnak, mikor ideköltöztünk használhatták az áramunkat, mikor elromlott a fűnyírójuk, kölcsönadtam, a házuk falával van egy vonalban a telekhatár, a kerítés a javukra plusz egy méterrel beljebb van (ezt nem kérdezték meg, hogy lehet-e így, de nem szemétkedtem miatta, egy szót nem szóltam), de mikor megkérem őket, hogy ne hétvégén zajongjanak ennyire, (éppen az udvaron tanultam, amit láttak, és elkezdtek fúrni, kalapálni) felháborodtak és azóta csak azért is mindent hétvégén csinálnak, most ez a porszívós dolog is.

#10 köszönöm az infót

2021. jún. 6. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10 es vagyok ha telekhatáron áll a ház, még szigetelést se rakhatnak a házra egyedül az ereszcsatorna lóghat át a csapadékvizet természetesen a saját telkükre visszavezetve. Még pince szellőző se létesíthető ,nemhogy porelszívó. Csak oda rakhatta a szerelő mondta, ez kutyát macskát ne érdekeljen téged, az ő bajuk, feléd törvénytelen.100% hogy a jegyző utasítja őket, csak ne hagyd, szemtelenek, mint a döglégy. A fúrás faragás ellen nem tudsz mit tenni, de azt old meg ne lássanak rád, sövény nád stb. Írd meg mi lett a vége a jegyzőnél, Ha hagyod magad egyre pofátlanabbak lesznek.
2021. jún. 6. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
És ne jópofizz velük hangtompító ilyenek, gyengeség jele. A jó szomszédságért mindent megtettél, másból értenek, csak.
2021. jún. 6. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél a telekhatárra egy kerítést ;)
2021. jún. 7. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
1-es. Te egy jó nagy gyökér vagy. Azt hiszed, hogy különb vagy attól, aki mer szólni, hogy hétvége azért a pihenés lenne, erre te, ha bele is döglesz, akkor is reggeltől estig füvet nyírnál, csak azért, hogy idegesítsd a másikat. Tudod, próbálod magad jobbnak, értelmesebbnek beállítani.. de Te viselkedsz kőkorszaki módon. Sajnálom, hogy ez neked az öröm..
2021. jún. 7. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek meg: Sajnos vannak ilyen gyökér emberek, akiknek ennyi az össz boldogsága az életben, hogy másokat idegesítsenek. Igyekezz túlélni őket, akkor majd nyugalmad lesz.
2021. jún. 7. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!