Kinek szóljak a hangos zene miatt?
Nagyon sajnállak, nálunk hasonló a helyzet, csak itt nem gyerekzene megy a gyerekeknek, hanem mulatós zene. Hiába szólsz az ilyeneknek, engem most oktattak ki, hogy ők szeretik a bulit és náluk ez lesz, szokjak hozzá. Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen leszarják, hogy a másikat zavarják vele. Mert mondjuk én tanulni szeretnék, hallgatni a madarakat a kertben vagy esetleg mondjuk más zenét szeretek.
Nekik joguk van hozzá és kész. Panelban egyébként ugyanez a helyzet, azt is tapasztaltam. A rendőr tényleg a hülye fokozása, lusta agresszív köcsög az összes.
16 sajnos ez van , nekem is azt tanácsolták
rendőrök, hogy eljárás helyett vissza kell szívatni a köcsögöket
8-as,az ingyen koncert szerinted
normális élethez kapcsolódó zaj?
Az nemmadár hang, tudok olyat aki a galamboktól kap agybajt, nem
autó zaja, hanem egy köcsög szomszéd szemétkedése.
Miért kell a zenét üvöltetni? Milyen jogon kényszerítesz te arra akárkit, hogy hard rockot vagy Mozartot hallgasson? Miért kell??? Az eszedbe jut, hogy esetleg a szomszédban valaki beteg, haldoklik vagy mondjuk csak aludni szeretne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!