Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kinek szóljak a hangos zene...

Kinek szóljak a hangos zene miatt?

Figyelt kérdés
Szomszédban pár naponta, de van,hogy naponta ( általában mikor szép idő van és kiülnénk az udvarba vagy a kertben munkálkodnánk), hangos zene szól Bluetooth os hangfalból,amit hangos gyerekvisítás is követ. A gyereknek játssza le a kedves anyuka, egy gyerekzenét,ami nagyon idegesítő eleve, ráadásul úgy halljuk,mintha a mi udvarunkban max hangerőre vennénk a rádiót. Ez kb egy óra,van hogy kevesebb. Volt hogy naponta többször is. Aztán a rádió is hasonlóan hangosan szokott szólni. Tavaly óta folyton ez megy,az apukának már lett szólva,akkor egy ideig csend volt ,majd újra kezdődött a dolog. Az anyuka egy primitív ordibalo nő,ha meglátom, rosszul vagyok tole,midenki utálja a faluban és általában ő hallgatja hangosan a zenét. Sajnos körülötte rokonok laknak,akik nem szólnak nekik. Én a nővel nem vagyok hajlandó szóba állni, férjem sem akar szólni neki,mert ismerve a stílusát kb az lenne a válasz,hogy ha nem tetszik el lehet költözni. Rendőrt hívnám ki legszívesebben,csak kérdés,hogy a rendőrörsöt hívjam vagy a 112-őt. Illetve az is baj,hogy mire kiérnének ide,már elhallgatna a zene,akkor még a végén mi kerülünk bajba? Lehet névtelenül telefonálni vagy megmondják egyáltalán a rendőrök,ha kimennek a helyszínre,hogy ki tett bejelentést? Attól félünk bosszú lenne belőle,ha megtudnák,mi jelentettük be őket...
2021. máj. 19. 14:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk mi is bömböltetni,mert nem vagyunk az a szint,plusz akkor még hangosabbra vennék. Nem akarunk konfliktust, vitát,mert az sose vezet sehová. Az a baj a rendőrökbe se bízok,lehet, kijönnének,de pl pont nem szólna a zene. Helyen nincs rendőrség, másik településről jönnének. Kivéve ha pont itt vannak valami miatt.
2021. máj. 19. 15:18
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálam a láncfűrészes dolog bevállt, azért írtam. Gyors, nem kell telefonálgatni, hatékony. Sőt ha még kicsit dúsabb keveréket használok bele füstöl is rendesen. 😂 És a zene/ricsaj mértékével egyenes arányban van adagolva a gáz neki.
2021. máj. 19. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:
A birtokvédelem egy éven belüli állapotra kérhető,de ez már tavaly óta tartó dolog. Plusz akkor megtudnák,hogy ki kér birtokvédelmet és a jegyző be is szokta hívni a két felet,hogy békés megoldást találjanak. A rendőrség azért lenne jobb,mert a pénz bírság talán nagyobb motiváló eszköz lenne a zene elhallgattatására.
2021. máj. 19. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Be kell tolni a kerítésük mellé szorosan egy régi Cyklon kompresszort, és amikor rákezdik, beindítani. Extra figyelmeztetésként 3 percenként süvítve leengedni a légtartályban lévő levegőt.
2021. máj. 19. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, nálunk hasonló a helyzet, csak itt nem gyerekzene megy a gyerekeknek, hanem mulatós zene. Hiába szólsz az ilyeneknek, engem most oktattak ki, hogy ők szeretik a bulit és náluk ez lesz, szokjak hozzá. Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen leszarják, hogy a másikat zavarják vele. Mert mondjuk én tanulni szeretnék, hallgatni a madarakat a kertben vagy esetleg mondjuk más zenét szeretek.

Nekik joguk van hozzá és kész. Panelban egyébként ugyanez a helyzet, azt is tapasztaltam. A rendőr tényleg a hülye fokozása, lusta agresszív köcsög az összes.

2021. júl. 17. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Kiegészítve a 15ösz annyival, hogy egyszer követtem el szabálytalanságot kaptam egy 50 ezres csekket reggel 6kor, míg magam előtt számtalan szabálytalan ember nem kap. Szerencsére a tömbünkben most vége a zenének egy ideje. Mondjuk a gyerekemet is ráuszítottam a témára, hogy amíg a szomszéd nem kussol este 10kor addig a gyerek játszhat. Egy ideig húzkodta a földön a nagy dömperét. De a kellő hatás meg lett.
2021. júl. 17. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:

16 sajnos ez van , nekem is azt tanácsolták

rendőrök, hogy eljárás helyett vissza kell szívatni a köcsögöket

2021. júl. 17. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:

8-as,az ingyen koncert szerinted

normális élethez kapcsolódó zaj?

Az nemmadár hang, tudok olyat aki a galamboktól kap agybajt, nem

autó zaja, hanem egy köcsög szomszéd szemétkedése.

Miért kell a zenét üvöltetni? Milyen jogon kényszerítesz te arra akárkit, hogy hard rockot vagy Mozartot hallgasson? Miért kell??? Az eszedbe jut, hogy esetleg a szomszédban valaki beteg, haldoklik vagy mondjuk csak aludni szeretne?

2021. júl. 17. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!