Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kinek szóljak a hangos zene...

Kinek szóljak a hangos zene miatt?

Figyelt kérdés
Szomszédban pár naponta, de van,hogy naponta ( általában mikor szép idő van és kiülnénk az udvarba vagy a kertben munkálkodnánk), hangos zene szól Bluetooth os hangfalból,amit hangos gyerekvisítás is követ. A gyereknek játssza le a kedves anyuka, egy gyerekzenét,ami nagyon idegesítő eleve, ráadásul úgy halljuk,mintha a mi udvarunkban max hangerőre vennénk a rádiót. Ez kb egy óra,van hogy kevesebb. Volt hogy naponta többször is. Aztán a rádió is hasonlóan hangosan szokott szólni. Tavaly óta folyton ez megy,az apukának már lett szólva,akkor egy ideig csend volt ,majd újra kezdődött a dolog. Az anyuka egy primitív ordibalo nő,ha meglátom, rosszul vagyok tole,midenki utálja a faluban és általában ő hallgatja hangosan a zenét. Sajnos körülötte rokonok laknak,akik nem szólnak nekik. Én a nővel nem vagyok hajlandó szóba állni, férjem sem akar szólni neki,mert ismerve a stílusát kb az lenne a válasz,hogy ha nem tetszik el lehet költözni. Rendőrt hívnám ki legszívesebben,csak kérdés,hogy a rendőrörsöt hívjam vagy a 112-őt. Illetve az is baj,hogy mire kiérnének ide,már elhallgatna a zene,akkor még a végén mi kerülünk bajba? Lehet névtelenül telefonálni vagy megmondják egyáltalán a rendőrök,ha kimennek a helyszínre,hogy ki tett bejelentést? Attól félünk bosszú lenne belőle,ha megtudnák,mi jelentettük be őket...
2021. máj. 19. 14:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrt értelmetlen hívni szerintem, nem hinném hogy bármit tennének - lsd. a sajtót megjárt párkányi eset, ahol 16 éven át(!) ordított az opera... :D

Ha apuka normális, akkor neki szóljatok - újra és újra.

Mi is ebben élünk, minden hétvégén szólunk a szomszédnak, hogy halkítsa már le. Pár napig beválik.

2021. máj. 19. 14:34
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Ezért vettem meg a szomszéd házat mikor eladó lett...
2021. máj. 19. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor kihívtam a panelba a rendőröket, hogy valaki vasárnap meg egész hétvégén fúr. Elmagyarázza nekem a rendőr, hát nem hiába a hülye egyik fokozása a rendőr, hogy ő semmit nem csinál csörgessek be, ahonnan szerintem jött a zaj. Tavaly 8 hónapig hallgattam ezt. Mondom a rendőrnek akkor maga minek van? A maga dolga lenne 39 lakásba becsengetni, vagy büntessék meg a lakóközösséget. Előbb utóbb abbahagyják.
2021. máj. 19. 14:53
 4/18 A kérdező kommentje:
Amugy ez általános probléma az egész faluban,hogy bömböltetik a zenét,a rádiót, máshol is szoktam hallani,amikor biciklizek. Egyszerűen nem értem az embereket, miért jó az,hogy üvölt a zene. Nincsenek tekintettel másra. Mi még a rádiót is halkan hallgatjuk, hogy ne zavarjon senkit. Szeretjük a házat és amúgy más szomszéddal nincs gond szerencsére,csak ezekkel.
2021. máj. 19. 14:54
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek kb kiröhognek a rendőrök,ha ezzel telefonálok? Már nem csak este 10 után van csendháborítás, márpedig ez az,amit művelnek.
2021. máj. 19. 14:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha üvölt a zene, de mindig fülhallgatót használok hogy ne zavarjak másokat - és még a hangminőség is jobb, mint a kert végébe kibszott rádióknak általában..... :D

Én már fülhallgatót is vettem a szomszédunknak, de továbbra is bömbölteti bele a vakvilágba a rádiót. :/

Én se értem....

2021. máj. 19. 14:57
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

A rendőrök ezzel nem nagyon fognak tudni mit kezdeni. Ha zavarja a életviteledet akkor párszor szólni kell a szomszédnak hogy zavaró amit csinálnak. Valószínűleg ez sem nagyon fogja érdekelni. Akkor a helyi jegyzőnél kell bejelentést tenni, dokumentálva (videó/hang/dátumok) az eseményeket. Nem leszel túl népszerű utána, de elképzelhető hogy valami változni fog.

A "B" verzió, hogy veszel egy láncfűrészt és félgázon oda teszed a kerítés mellé had járjon. 😂 Na utána majd lehet vitatkozni arról ki zavar kit...

2021. máj. 19. 15:00
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
Én ellenbulit csinálnék, de sajnos az ellenkező oldalon vagyunk. Állítólag a mi zenénk hangos, amit két havonta kapcsolunk max. Folyton jön ki a rendőr, megállapítja, hogy semmi baj, nem hangos a zene, aztán elmegy. De rohadtul idegtépő, hogy egy rohadt bográcsozás sincs (nagyi, anyu, a vőlegényem, meg én "duhajkodunk" délután 4-kor, havonta egyszer), hogy meg ne jelenne a rendőrség, hogy füstöl, hangos, kutyaugatás, macskanyávogás, büdös, szemétégetés, kútmérgezés, vagy bármi legbőlkapott baromság! (Ja, és nem szóltak egyszer se normálisan, csak úgy, hogy "szétb.szom a szádat, kis k.csog"!) Szerintem kár ezt elkezdeni, mert tudom, hogy hova vezet (jobb esetben, mint nálunk, bíróságra). Kapcsoljatok zenét ti is, aztán bírjátok ki azt az egy órát! Amíg szomszéd van, addig ezeket a normális, életből fakadó zajokat el kell viselni! Én se szólok semmit, mikor éjszakás műszakom után 8 órán keresztül fát darabol a szomszéd benzines láncfűrésszel!
2021. máj. 19. 15:00
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
107: Jó napot kívánok! Egy névtelen bejelentést szeretnék tenni, xy településen x házszámon már napok óta bömböltetik a zenét, már minden szomszédot nagyon zavar, egyszerűen nem lehet már pihenni tőlük.. Megtennék hogy rájuk néznek? Köszönöm szépen! viszont hallásra!
2021. máj. 19. 15:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyámék szomszédja ugyanezt csinálja, ők mindig kihívják ilyenkor a rendőrséget, ők mindig kimennek és szólnak nekik. Csekket is kaptak már, mikor sokadszorra mentek.

Anyám megmondta nekik, ahányszor üvöltetik a zenét, annyiszor menni fog a rendőrség.

2021. máj. 19. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!