Kinek szóljak a hangos zene miatt?
Rendőrt értelmetlen hívni szerintem, nem hinném hogy bármit tennének - lsd. a sajtót megjárt párkányi eset, ahol 16 éven át(!) ordított az opera... :D
Ha apuka normális, akkor neki szóljatok - újra és újra.
Mi is ebben élünk, minden hétvégén szólunk a szomszédnak, hogy halkítsa már le. Pár napig beválik.
Én szeretem, ha üvölt a zene, de mindig fülhallgatót használok hogy ne zavarjak másokat - és még a hangminőség is jobb, mint a kert végébe kibszott rádióknak általában..... :D
Én már fülhallgatót is vettem a szomszédunknak, de továbbra is bömbölteti bele a vakvilágba a rádiót. :/
Én se értem....
A rendőrök ezzel nem nagyon fognak tudni mit kezdeni. Ha zavarja a életviteledet akkor párszor szólni kell a szomszédnak hogy zavaró amit csinálnak. Valószínűleg ez sem nagyon fogja érdekelni. Akkor a helyi jegyzőnél kell bejelentést tenni, dokumentálva (videó/hang/dátumok) az eseményeket. Nem leszel túl népszerű utána, de elképzelhető hogy valami változni fog.
A "B" verzió, hogy veszel egy láncfűrészt és félgázon oda teszed a kerítés mellé had járjon. 😂 Na utána majd lehet vitatkozni arról ki zavar kit...
Anyámék szomszédja ugyanezt csinálja, ők mindig kihívják ilyenkor a rendőrséget, ők mindig kimennek és szólnak nekik. Csekket is kaptak már, mikor sokadszorra mentek.
Anyám megmondta nekik, ahányszor üvöltetik a zenét, annyiszor menni fog a rendőrség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!