Vennél egy lepusztult ingatlant vagy inkább az albérlet?
Csak lepusztult ingatlanokra van pénzem(ha hitel lenne mellé).
Most alacsony kategoriás albiban vagyok, hogy tudjak gyűjteni. Tehát ez is lepusztult.
Ahhoz hogy normális körülményeim legyenek inkabb fizessek drágább albérletet, ami mellett nem tudok gyujteni, vagy vegyek egy lepusztult ingatlant inkább es éljek tovább lepusztult korulmenyek közt de legalább sajátban?
20 éves távlatokrol beszéelk
Azaz 20 év sz.r albérletben vagy 20 evnyi torlesztő egy lepusztult ingatlanra?
Vagy hogyan lábaljak ebbol ki?
Epitettem bakker. Milliot tanultam kulfoldon is voltam gyerekvallalasi korban is vagyok.
Es akkor is itt tartok a mai berekkel ahol.
Vallalkozashoz stb azaz magasabbra epiteni, nincs annyi eszem. Ennyit osztottak.
A baratom meg tervezne ugye hazassag gyerek.
Es nem nyugdijra akarok majd szulni.
Fel kellene állnom egy minimum normalis lakhatasi korulmenyre. Kb MOST.

Ami nem alberletre megy abbol törlesztenék.
Marad a vétel akkor. Köszi.
13. Egyik srácra sinvs garancia. Más meg segiti a párját es csalja is.
Én már nem keresek tűt a szénakazalban.

Kérdező, ez irtó káros felfogás… keress fel egy pszichológust, de komolyan!
10-20 év múlva megbánod ezt az életszemlélet és nincs annál rosszabb mint amikor az ember egy olyan életet élt amilyet baromira nem akart…

Azt írod, voltál külföldön, gondolom, tudsz nyelvet. Menj vissza külföldre, ott 1-2 év alatt összegyüjthetsz annyit, amiből itthon vehetsz egy nem lepusztult házat, hitelmentesen. Aztán még a gyerekre is jut idő.
Megoldhatod úgy is, hogy veszel egy kisebb felújitásra szorulo, tehát nem összedölöben lévö ingatlant és hitelböl felujitod. A törlesztö kb annyi lehet, mint az albérlet. De egyszer lejár és sajátod van.
Bár ez utibbi kockázatosabb, stabil munkahely kell hozzá.
Milyen szakot végeztél? Azon belül lehet hogynem lenne hülyeség más munkahelyet keresni.
Ja és a pasid nem sokat ér, ennyire nélküle is mennél, söt talán többre is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!