Melyik Magyarország legélhetetlenebb, leginkább leszakadó, lepusztult megyéje?
Egyik Dél-Dunántúli megyét sem tetted bele. Pedig Baranya és Somogy is benne van a "topban", előbbiben főleg ha a Dráva mentét nézzük, ráadásul Pécs és Miskolc összevetésben már rég nem Miskolc az élhetetlenebb, mert utóbbiban legalább van egy rakás összeszerelő üzem, és 1-2 SSC is, így visszaszorult a munkanélküliség előbbiben az egyetemen kívül nincs semmi komoly munkáltató (az ITSH nem sok embert foglalkoztat).
Egyébként átlagosan nézve Nógrád a legcsóróbb, de ez azért van, mert alig vannak urbanizált övezetei, nincsen egyetlen közepes méretű városa sem, a megyeszékhely is egy kisváros. Mert mindenki azt hallja, hogy mondjuk Ózd mennyire csóró, pedig az ózdi járás középmezőny gazdaságilag, a legcsóróbb járások mind falusiak (az ilyen 3-4 ezres "városokat" is falunak tekintem ebből a szempontból).
Szerintem Nyíregyen is egyre több van a brazilokból de attól még persze élhetö.
De munkát nehéz találni protekcio nélkül ott,mit dolgozol?
Nem kéne ennyire leszólni Borsodot.
Tény, hogy nagyon nagy a szegénység és sok a kisebbségi, na meg sok falu elég lepusztukt, de rengeteg gyönyörű hely van.
Ott a Bükk, Lillafüred, Aggtelek, Bódva környéke, Cserehát, Regéc,
Zemplén,ami egy csoda 😍.
#7: Diplomám van, irodàban dolgozok. Protekció nélkül, rendes interjúval kerültem ide másfél éve. Azért nem lehetetlen. Szépen gyűjtögetünk a párommal, hogy összeköltözhessünk.
#8: Egyetértek veled. Mi is szeretünk arra járni kirándulni. :)
Milyen diploma?
Én szabolcsi vagyok, és én is irodában dolgozom de sajnos nem Nyíregyházán és alacsony fizetés nettó 165 ezer ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!