Melyik Magyarország legélhetetlenebb, leginkább leszakadó, lepusztult megyéje?
#19 és #21: Köszönjük! :) Nyomtam nektek egy zöldet! Ha valamelyik megye élhetőségére vagyok kíváncsi, abba egyértelműen beletartozik a munkalehetőség. Hiszen ahol nincs munkahely minek mennék oda lakni?
Remélem Szabolcson kívül a többi megyéről is írni fognak véleményt, mert én is szeretem ezeket olvasgatni!
Vásárlóerő szerint a legszegényebbtől:
1. Szabolcs-Szatmár
2. Hajdú-Bihar
3. Somogy
4. Nógrád
5. Borsod-A-Z
6. Bács-Kiskun
GDP:
1. Nógrád
2. Szabolcs-Szatmár
3. Békés
4. Somogy
5. Baranya
6. JNSZ
7. Heves
8. Borsod-A-Z
9. Hajdú-Bihar
10. Veszprém
Divat leszólni BAZ megyét, de úgy általában alaptalan, persze kíváncsi lennék, hol lenne Miskolc meg a délebbi települések nélkül, de hát a többi se lenne sehol a megyeszékhelye nélkül...
1/4 éves, nyilvános statisztika, ami a társadalom, általános gazdasági mutatók, gazdasági ágazatok, területi adatok alapján, tovább szűkítve mutatja megyénként is az adatokat. Ha van kedved bogarászni. Egyébként a kérdés nagyon összetett. Mindenki mást definiál. Szerintem megye szinten egyik sincs "leszakadva" ill. nem "élhetetlen". Inkább egyes "járások" azok, amelyekben kissé "nehezebb" az élet.
Bár vannak emberek, akik a jég hátán is megélnek, ill. sz@rból is várat építenek.
Esküszöm, te vagy a leggyengébb troll, akivel valaha találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!