Mit csináljak olyan szomszédokkal, akik minden másnap, jóidőben mindennap kint pofáznak az erkélyen órákon keresztül?
#8 hát ha ilyen a stílusod akkor sok esélyed nincs. Mert ezt csak valahogy emberileg lehetne kezelni. Vagy lehetett volna, amikor még nem mérgesedik el a viszony.
Most is ez lehetne a legesélyesebb, hogy valahogy rendszeresen emberi módon beszélni velük, hogy legyen nekik fontos, hogy titeket ez zavar.
Ez milyen típusú ház? Csak hogy mit kell elkerülni. Eddig ilyet nem tapasztaltam, hogy ennyire behallattszon ilyesmi pedig panelban is laktam.
Amúgy ha ez olyasmi mint az állandó zene a szomszédból, akkor megértem, hogy lehet idegesítő tartósan.
Miért, mindenki üljön kssban, nehogy megsértse a kis lelkedet???
Nyilván nem trágár módon óbégatnak, hanem BESZÉLGETNEK, és ha a szomszédomként erre nekiállnál pattogni, nagyon kinevetnélek.
Kérdező, te kussban ülsz kint az erkélyeden, ha vendégeid vannak? Vagy akár csak a pároddal kint ültök...???
A többi szomszédnak nincs kifogása a nevezett szomszédok hangja ellen? Csak te hallod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!