Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem budapestiek, ti nem...

Nem budapestiek, ti nem vágyakoztatok soha arra, hogy Budapesten éljetek?

Figyelt kérdés
Én igen, mert ott sokkal könnyebb az élet. Innen még egy nagyobb üzlet is 10+ kilométerre van. Meg persze ott sokkal több a lehetőség. Úgy voltam vele, hogy majd kiköltözök, mert rokonaimnál sokszor voltam ott, és elbűvölt a város. Dehát nem lett belőle semmi, és már valószínűleg nem is lesz a koromban. :(

2021. máj. 12. 18:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Csongrád megyei kistelepülésről költöztem Sheffieldbe (Anglia), és nincs bajom a falu-város különbséggel, de Budpaestre soha! Azt nem tudnák megfizetni.

2021. máj. 27. 20:46
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. Megyeszékhelyen lakok, és ugyanannyit keresek, mint Budapesten keresnék. Szép kertes házunk van hitel nélkül. Kocsival 5 perc alatt a munkahelyen vagyok, tudok parkolni. Gyalog 20 perc. Van színház, mozi, pláza, több uszoda, nagy strand, állatkert, idegenforgalom, nyüzsgés. Számos sportegyesület, atlétikai csarnok. Minden egy karnyújtásnyira. Budapesten egy panelban rohadnánk meg és az életem nagy részét tömegközlekedéssel tölteném a mocsokban. Egyetemista koromat ott töltöttem, akkor buli volt, de kösz elég is ennyi.
2021. máj. 29. 16:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!