Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan találtál megfelelő...

Hogyan találtál megfelelő lakótársat albérlethez?

Figyelt kérdés
Albérletbe szeretnék majd költözni, de csak egy szobát szeretnék bérelni és lakótárssal/lakótársakkal lakni együtt. Viszont nincsen konkrét személy, akivel összeköltöznék, így picit nehezebb. Mivel már volt rossz tapasztalatom is kolis társakkal, ezért olyan lakótársat szeretnék, akivel normális meglennénk egymás mellett. Az alap dolgok a fontosak, hogy legyen tiszta, rendszerető, csendes, kulturált, alkalmazkodó stb., de ha albérletről van szó, akkor nyilván mindenki így mutatkozik be... Szerintetek hogyan lehet megfelelő lakótársat találni?
2021. máj. 12. 12:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát rajtad kívül más is válaszolhat ám...
2021. máj. 12. 15:29
 12/15 anonim válasza:
52%
Ez engem is foglalkoztat, hiszen szeptembertől én is albérletbe szeretnék költözni. Szintén csak egy szobát szeretnék majd kivenni és több emberrel együttlakni, de fogalmam sincs, hogyan kell ezt az egész folyamatot elkezdeni..😅
2021. máj. 12. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ki lakna velem együtt? :D Én is ezt szeretném, 21 éves fiú vagyok.
2021. máj. 12. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Épp megbízható lakótársakat keresek külön szobákba 11. kerületi albérletbe, kicsit kétségbeesett próbálkozás hogy itt keresgélek, de hátha... Kedves kérdező, utólagos engedélyeddel írok privátot.
2021. máj. 25. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Fb-n nincsenek ilyen csoportok?

Esetleg valahogy leinformálni előző lakótársnál?

2021. máj. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!