Mi volt a legértekesebb dolog amit találtál az utcán?
Egy bankkártyát.
Nem találtam a bankot ahova leadhattam volna (már nem volt ott ahol a GPS mutatta), úgyhogy magamnál fogtam, hogy senki ne tudja használni, úgyis le fogják tiltani.
De ebből én nem nyertem sajnos :D
#1valaki eldobta az utcán és te felszedted és zsebre dugtad mint mint zsákos bilbo a gyűrűt hogy "miért is ne tarthatnám meg? "
Ezért nincs barátnőm.
Egy teli bukszát találtam több tízezer Ft-al és iratokkal.
Az iratok alapján Bp tulsó szélén lakott az illető. Gondoltam elviszem neki had örüljön és hátha ad jutalomként egy kis benzinpénzt ha már vagy 15-15 km-t autózok miatta.
Becsöngettem, kijött, azt mondta köszi és bement a házba.
Jó kis lecke volt, hogy többet eszembe se jusson ilyesmi.
Egy fékbetétet, no nem maga a betét érdekes, hanem hogy miképp hagyta el.. ráadásul elég combos darab volt v.mi teherautóé lehetett.
Egyébként apukám is talált iratokkal és pénzel teli pénztárcát. Elvittük neki, pont nagyfatertől nem messze lakott így lenéztünk legalább hozzá is. Megköszönte a csávó meg kaptunk házipálinkát😂😂
Ez még tavaly február fele történt. Nem tudtam aludni fogtam magam és elmentem kocsikázni megálltam egykét helyen és lám találtam egy 5000-est. De megörültem neki.:)
Jó este/éjjel volt az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!