Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédban normálatlankodó...

Szomszédban normálatlankodó gyereket meddig tűrnél?

Figyelt kérdés

Egyszer már szóltam rájuk, de válaszul hazudott az anyja.

Már volt hogy megfordult a fejemben, hogy egyszer rendőrségen jelentem be. Ez nagy tahóság?

2021. máj. 8. 18:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
#9: Mi köze hozzá, hogy van-e saját gyerek, ha a lényeg, hogy másét nem akarja hallgatni?
2021. máj. 8. 21:03
 12/24 Metionin ***** válasza:
100%

9. Ha szőrözni akarok akkor 2 gyerek meg a mellettünk lévő ovi miatt. Egyszerűen nem bírtam már az egész napos visítást meg a bőgést, főleg amikor bejött a home office a vírus miatt. Volt hogy beszóltak nekem hívásban, hogy hallgattassam el a gyereket, én meg mondtam hogy bocs de ez fölöttünk zajlik, nem nálunk van gyerek.

Amúgy nincs és nem is lesz gyerekem.

2021. máj. 8. 23:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi kertesházban lakunk, de rendszeresen hallani a szomszéd kölyköt... Pl mikor játszik az udvaron, akkor rendszeresen zombitámadás van, ahol csak ő meg a játszótársa "nemzombi". Van hogy csak visítva menekül a semmitől, ilyenkor elgondolkozom hogy lehet tényleg megszállták a zombik a szomszéd kertjét. Igazából amíg ezt nappal teszi, addig nem zavaró, csak mosolygok rajta. Amikor este fél 10-kor is ordítozik, akkor kénytelen vagyok bezárni az ablakot. Ez általában meg is oldja a problémát.
2021. máj. 9. 08:43
 14/24 anonim ***** válasza:
13%
Nem hogy örülnétek, hogy van egy kis gyerekzaj a közelben. Ez az élet velejárója. Nem lehet némára nevelni a gyereket.
2021. máj. 9. 12:38
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

"Egyszer már szóltam rájuk, de válaszul hazudott az anyja."

Mert el akarta kerülni a veled való felesleges vitát :D

2021. máj. 9. 12:43
 16/24 A kérdező kommentje:

15#

Nem.

Ez azért volt, mert az anya is felelőtlen hazudozó. Kisiklik a problémák elől egy hazudással, ahelyett hogy kezeltetné a kölyköt, és akár magát is.

2021. máj. 9. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet némára nevelni a gyereket, hogy se beszélni ne tudjon, se örülni semminek. De neked úgy sem felelne meg.
2021. máj. 9. 14:30
 18/24 A kérdező kommentje:

17#

Van normális gyerek és hülye. A kettő között van különbség.

2021. máj. 9. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Mi a jó égnek kéne egyetlen pillanatig is annak örülni, hogy egy neveletlen hülyegyerek teli torokból üvöltözik?? Normális ember MEGNEVELI a gyerekét és főleg egy panelban megtanítja neki mit illik és mit nem. Nem kell néma csendben lenni, de indokolatlanul sem kell zavarni más nyugalmát, csak mert neked ordibálhatnékod van. Le lehet menni a játszótérre, aztán ott lehet ordibálni, de legyünk már minimális tekintettel arra, hogy nem egyedül lakunk abban a kikúrt panelban. Az ilyen nem értem miért nem költözik tanyára, aztán ott vadbaromkodhat. Szeretem, amikor valaki csak szülni tud, de utána cseszik arra, hogy megnevelje a kölkét.

Bár nyilván nem mindegy, hogy mekkora gyerekről van szó..

2021. máj. 10. 15:45
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha lakásban van az a baj, ha a játszótéren van az a baj. Szerinted ott nem szólnának rá, hogy miért hangoskodik?
2021. máj. 10. 17:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!