Szomszédban normálatlankodó gyereket meddig tűrnél?
Egyszer már szóltam rájuk, de válaszul hazudott az anyja.
Már volt hogy megfordult a fejemben, hogy egyszer rendőrségen jelentem be. Ez nagy tahóság?
1. Olyan szó, hogy "normáltalankodás" nem létezik!
2. Neked semmi jogod más gyerekére rászólogatni!
3. Hiába akarnád a rendőrségen bejelenteni, elküldenek melegebb éghajalatra, ez nem olyasmi, amivel foglalkozhatnának.
4. Keress magadnak elfoglaltságot, ne a szomszédok életevel foglalkozz!
Panel. Cserebere gyerek. Szóval mikor az egyik szülő ráun, akkor átdobja a másiknak. Ezeken a napokon biztosan van visítás, ordítás stb.
Vagy fürödni nincs kedve, vagy nyitott ablaknál ill erkélyen hangoskodik. Valami dilije mindig van. Néha pár órán keresztül, máskor lehet hogy 20 perc csak.
#7 Elköltöztél egy gyerek miatt.
Bocs, hogy megkérdezem, de van saját gyereked?
Szólhatsz a szüleinek természetesen, ha zavar, de mivel nem mindig van ilyen, csak bizonyos időközönként, amikor ott van a gyerek, és előfordul, hogy csak napi 20 percig zajoskodik, ezért nem fog kimenni a rendőr. Sajnos ez a panel átka. Én is panelban lakom, néha még azt is hallom, ahogy a szomszéd zuhanyzik, az eszeveszett kutyájáról nem is beszélve.
Sajnálom. Esetleg abban a 20 percben, amíg ordít rakj be zenét, nézz filmet, nem hiszem, hogy van más lehetőséged, mert kétlem, hogy kimenne a rendőr. Ha meg ki is megy, és meg is büntetik a szomszédot csendháborításért, a gyerek attól még továbbra is bömbölni fog. Esetleg a közösképviselőt kereshetnéd még, hogy ő figyelmeztesse a szomszédot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!