Vannak olyan elképzeléseid hogy majd 20-25 milliót fizess egy saját ingatlanért?
Figyelt kérdés
Fiatalon nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, nem is érdekelt a téma mindaddig míg nem jártunk rokonoknál, bérelt nyaralóban családi összejövetelen, akkoriban 21-22 évesen megváltozott az egész felfogásom, és az a szabadságérzet, a szépség, meghülyített.
Spórolok ahogy tudok, a szülők is segítenek a maguk módján, bár a mostani helyzetben nem hogy a ház de még a lakás árak is kedvezőtlenek azok számára akik jövedelemből próbálnák megvenni a kiszemelt ingatlant, bár úgy gondolom nem vagyok lecsúszva semmiről, sokan 25 éves koruk környékén fejezik be a tanulmányaikat, és segítség nélkül marad az albérlet amiből meg nem igazán lehet kitörni, milliós megtakarítással.
2021. máj. 5. 22:26
11/12 anonim válasza:
5-ös, én személy szerint azért pomtoztalak le, mert hozzájárulsz az ingatlanárak pofátlan növekedéséhez. :)
12/12 anonim válasza:
ötös vagyok.hát tudom sajnos,de az albérletárak is undorítóak lettek,és akkor már inkább hitelt érdemes fizetni. :( ezen én se tudok változtatni,de már én is idegeskedtem ez miatt eleget,már túl vagyok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!