Akik panelházban élnek, őket nem zavarja a sok másik ember összezsúfolva egymással? Meg a lift, meg hogy áthallatszik minden?
Én biztos bekattannék ha ilyen helyen kellene élnem.Respect.
23F
De zavar, de olyankor eszembe jut, hogy igazából vidéken se nagyon volt másképp.
Itt zajként liftet hallom, alkalom adtán tv-t, mentőt, mosógép dübögését, fúrást (na az valami rettenet ku**a hangos tud lenni), időnként porszívót, meg ha valaki leejt valami gurulósat.
Vidéken is voltak idegesítő zajok, csak mások voltak, például szomszéd óbégatása, kutya nonstop ugatása szembe szomszédnál, fűnyíró, láncfűrész, rádió bömbölés.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Amikor az egyik kertszomszédod reggel hétkor flexel, a másik meg egy falkára való cigány + patkányok, akkor hidd el, a panelben is ezerszer jobb :D
Már külföldön élek, panelben, de otthon sajnos ilyen volt a szomszédságunk :(
A panelből egy tóra látni (kb 2 perc séta), meg a környező dombokra, plusz a Säntis is látszódik, szóval határozottan jó helyen élünk.
A szomszédság meg: halljuk a gyerekeket néha, de a liftet pl egyáltalán nem.
Én panelban születtem! Már 4 panelban laktunk! 5., Földszint, 10., és most a 9.-en! Egyáltalán nem vagyok szomorú és senki sem az! Van előttünk egy nagy játszótér egész nap tele boldog játszadozó gyerekekkel, a felnőttek szomszédolnak, minden 2 percre van, supermarket, posta, fogorvosi rendelő, gyerek orvos, busz-villamos megálló, játszóterek...
Én szeretek panelban élni az zajokat is meg lehet szokni főleg minnél följebb laksz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!