Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik panelházban élnek, őket...

Akik panelházban élnek, őket nem zavarja a sok másik ember összezsúfolva egymással? Meg a lift, meg hogy áthallatszik minden?

Figyelt kérdés

Én biztos bekattannék ha ilyen helyen kellene élnem.Respect.

23F

2021. ápr. 19. 22:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor áthallatszódnak zajok, azok zavarnak. De ugyanennyi zaj van kertesházban is, sőt, sokszor még több. A kakas kora reggel már kukorékol, a kutya egész nap ugat, az egyik szomszéd nyírja a füvet vagy aprítja a fát, a másik szomszéd gyerekei üvöltöznek a kertben, a harmadiknál éppen szülinapoznak és üvöltetik a zenét és így tovább... Hacsak nem egy kies pusztaság közepén laksz, akkor hallani fogod a szomszédaidat.
2021. ápr. 20. 15:22
 22/27 moozygoo ***** válasza:
100%

De zavar, de olyankor eszembe jut, hogy igazából vidéken se nagyon volt másképp.

Itt zajként liftet hallom, alkalom adtán tv-t, mentőt, mosógép dübögését, fúrást (na az valami rettenet ku**a hangos tud lenni), időnként porszívót, meg ha valaki leejt valami gurulósat.

Vidéken is voltak idegesítő zajok, csak mások voltak, például szomszéd óbégatása, kutya nonstop ugatása szembe szomszédnál, fűnyíró, láncfűrész, rádió bömbölés.

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2021. ápr. 20. 18:12
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az egyik kertszomszédod reggel hétkor flexel, a másik meg egy falkára való cigány + patkányok, akkor hidd el, a panelben is ezerszer jobb :D

Már külföldön élek, panelben, de otthon sajnos ilyen volt a szomszédságunk :(

A panelből egy tóra látni (kb 2 perc séta), meg a környező dombokra, plusz a Säntis is látszódik, szóval határozottan jó helyen élünk.

A szomszédság meg: halljuk a gyerekeket néha, de a liftet pl egyáltalán nem.

2021. ápr. 21. 16:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Lakótelepen nőttem fel, most kertes házban lakunk és itt sokkal rosszabb, mert csupa hülye szomszéd lakik körülöttünk. Állandóan ugatnak a kutyáik és mindig füstöl valaki, télen a fűtéssel, nyáron meg sütögetnek, ablakot se lehet nyitni, nemhogy a kertben tartózkodni. Panelban is áthallatszottak kisebb zajok, de azok nem voltak ennyire zavaróak és ott az összes szomszéddal nagyon jóban voltunk. Persze az, hogy az ember milyen szomszédokat fog ki, teljesen változó, lehet jó szomszéd kertes házas környéken is és panelban is vagy fordítva.
2021. ápr. 21. 22:44
 25/27 anonim ***** válasza:
fúú de provokatív vagy kérdező...
2021. ápr. 22. 01:50
 26/27 anonim válasza:

Én panelban születtem! Már 4 panelban laktunk! 5., Földszint, 10., és most a 9.-en! Egyáltalán nem vagyok szomorú és senki sem az! Van előttünk egy nagy játszótér egész nap tele boldog játszadozó gyerekekkel, a felnőttek szomszédolnak, minden 2 percre van, supermarket, posta, fogorvosi rendelő, gyerek orvos, busz-villamos megálló, játszóterek...

Én szeretek panelban élni az zajokat is meg lehet szokni főleg minnél följebb laksz! :)

2021. jún. 23. 07:59
 27/27 kovacsildiko62 válasza:
100%
Vidéki kertes házban is van zaj. Fűnyírás, favágás, szól a zene stb. Rengeteg a munka, mire egy kertes házat rendbe teszel, nincs időd pihenni, gyönyörködni benne. Rendbe teszed hétvégén, egész héten dolgozol és a következő hétvégén megint rendbe teszed. És ez így megy évről évre, évtizedről évtizedre.
2021. júl. 8. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!