Párok, nektek egy lakásban nincs szükségetek egy külön szobára?
Nincs párom, de én igényelném a külön szobát.
Még egyedülállóként is a 1,5 szoba nálam az alap, egyszerűen kell a nappali + külön hálószoba.
Mi egy szobás lakásban élünk. Egy nappali + háló kombó nem lenne rossz, de alapvetően nem megyünk egymás agyára, el lehet vonulni külön szoba nélkül is. Most is pl. ő épp játszik, én elkuckóztam és olvasok, nem zavarjuk egymást.
Ha nagyon csöndet igényelnék, elmennék a kádba lazítani.
Nekem inkább azok a párok furák, akik ragaszkodnak a saját szobához. Szerintem kifejezetten jó érzés, hogy még ha mindenki elvan a saját kis világában, akkor is itt vagyunk egymás közelében.
De igen, nagyon kellene.
Nem véletlenül gyűjtök házra
"Nekem inkább azok a párok furák, akik ragaszkodnak a saját szobához."
Szerintem ebben nincs semmi fura.
Egész nap egy helyiségben lenni olyan lehet mint egy kollégiumi szobatárs, fingani nem tud az ember anélkül, hogy a másik ne lenne ott.
Nyilván persze a saját párjával él az ember, de azért vannak esetek amikor jobb lehet elvonulni. Akár ha csak beteg a másik, kimerült, le tud feküdni a másik meg tud tenni-venni anélkül, hogy zavarna.
Vagy éppen férfi/női dolgait intézi és akkor is kellemetlen ha ott a másik figyelő szeme.
Vagy vendég fogadásnál sem árt ha átjönnek a haverok, barátnők, szülők és el tudnak külön szobába vonulni beszélgetni. Ilyen szempontból mondjuk nem árt egy nagyobb lakás.
Utólag felnőttként álom lenne a családi házunk, elszeparált szobák, nappali a földszinten is, emeleten is, el is lehetett vonulni, ha vendég jött is el lehetett lenni, külön is együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!