Éreztétek már azt, hogy szükségetek lenne egy példaképre, egy mesterre?
Neked azért szükséged lett volna egy nyelvtan "mesterre"
Óó teljesen értem mire gondolsz! Én ezt a személyt a házi orvosomban találtam meg, aki egy tündéri ember és imádom hallgatni őt, a tanácsait. Illetve engem elég sok minden érdekelt és sok helyre eljárogattam, ahol ugyanúgy idős emberekkel találkoztam, akik megosztották velem a történetüket és nagyon elgondolkodtatóak voltak.
Viszont az idős emberek azért is bölcsebbek, mert ők már megtapasztalták azt, amit mi még nem. Tehát részben ezért is tudunk tanulni tőlük, de ez tudod valahogy nem az igazi, mert emberként nem csak agyilag kellene értelmezni a szavakat, hanem át is élni.
Emellett szerintem egy jó beszélgetés során bárkitől lehet tanulni legyen az idős vagy fiatal. Már csak azért is, mert ha a másik fél hozzá adja a sajátos gondolatait, személyiségét és véleményét a beszélgetéshez, akkor érezni fogod, hogy valamit tanultál, valamivel több lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!