Hogy szoktàtok meg a panellakàst?
1 éve lakok itt.
Elotte kertes csaladi hazban.
Eddig még nem sikerult megszoknom,hogy mindig mashoz kell itt alkalmazkodni.
Ha epp lefekudnek,akkor tuti elkezdi a szomszed a vizet suhogtatni.
Ha eppszelloztetnék,akkor tuti hogy valaki elkezd az ablakàban cigizni.
Ha épp lefektetném a gyereket aludni,akkor tuti elkezd valaki furni kopàcsolni.
Huhhh és még sorolhatnàm.
Titeket is idegesitenek ezek a dolgok vagy eszre sem veszitek tobb ev utan a panellal jaro kellemetlensegeket?
Nem is értem a problémádat. Nálunk az utcában egyedül csak én flexelek.
Az meg nem zavar.
:)
Kérdező: hú, nem irigyellek, hasonló helyzetben vagyok, csendes lakóházas környékről be egy társasházba, hát én is szenvedek most. 3 oldalról 3 szomszédomat rendszeresen hallom, cigifüst hozzám is ömlik be, engem ilyenkor csak az a gondolat nyugtat meg hogy mindig lehetne rosszabb is. :D
Ráadásul felnőttként bizonyos kor után sokkal nehezebb lehet megszokni, mint mondjuk gyerekként.
A te nyugodt alvásodhoz jó lehet megoldásként a füldugó, de a többi esethez persze nem nagyon lehet mit sajnos, de talán kialudtan könnyebb is a többi napközbeni zajt elviselni, remélem.
Komolyan, le a kalappal a panelban vígan meglevők előtt, Ti hogy bírjátok? Irigylem azokat, akik már meg tudták szokni a panelzajokat.
22
uh, ha már tényleg füldugó kell akkor az baj
*közben én aki panelházba készül költözni egy falusi kádárkockából*
biztatóak a kommentek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!