Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy szoktàtok meg a panellakàst?

Hogy szoktàtok meg a panellakàst?

Figyelt kérdés

1 éve lakok itt.

Elotte kertes csaladi hazban.

Eddig még nem sikerult megszoknom,hogy mindig mashoz kell itt alkalmazkodni.

Ha epp lefekudnek,akkor tuti elkezdi a szomszed a vizet suhogtatni.

Ha eppszelloztetnék,akkor tuti hogy valaki elkezd az ablakàban cigizni.

Ha épp lefektetném a gyereket aludni,akkor tuti elkezd valaki furni kopàcsolni.

Huhhh és még sorolhatnàm.

Titeket is idegesitenek ezek a dolgok vagy eszre sem veszitek tobb ev utan a panellal jaro kellemetlensegeket?

2021. ápr. 13. 16:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem is értem a problémádat. Nálunk az utcában egyedül csak én flexelek.

Az meg nem zavar.

:)

2021. ápr. 22. 10:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Kérdező: hú, nem irigyellek, hasonló helyzetben vagyok, csendes lakóházas környékről be egy társasházba, hát én is szenvedek most. 3 oldalról 3 szomszédomat rendszeresen hallom, cigifüst hozzám is ömlik be, engem ilyenkor csak az a gondolat nyugtat meg hogy mindig lehetne rosszabb is. :D

Ráadásul felnőttként bizonyos kor után sokkal nehezebb lehet megszokni, mint mondjuk gyerekként.

A te nyugodt alvásodhoz jó lehet megoldásként a füldugó, de a többi esethez persze nem nagyon lehet mit sajnos, de talán kialudtan könnyebb is a többi napközbeni zajt elviselni, remélem.

Komolyan, le a kalappal a panelban vígan meglevők előtt, Ti hogy bírjátok? Irigylem azokat, akik már meg tudták szokni a panelzajokat.

2021. máj. 3. 20:51
 23/24 anonim ***** válasza:

22

uh, ha már tényleg füldugó kell akkor az baj

*közben én aki panelházba készül költözni egy falusi kádárkockából*

biztatóak a kommentek :D

2021. máj. 3. 21:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem az jött be a szomszéd hangoskodására, hogy megnéztem a helyi önkormányzati zajrendeletet, és ha azt nem tartotta be, egyszerűen ráhívtam a rendőröket. Ezt elég volt egyszer eljátszani.
2021. máj. 11. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!