Jól sejtem, hogy semmit sem tehetünk?
A kertünkben nagyon kellemetlen sípolást hallottunk amitől szinte egyből meg is fájdult a fejünk, némi nézelődés után felfedeztünk valamit a hátsó szomszéd kertjében, kis rákereséssel egyből be is bizonyosodott a gyanúnk: uh-os macska és kutyariasztó.
Nekünk nincs semmilyen állatunk, viszont a kihelyetett készüléktől kb 3-4 méterre szoktuk felállítani a gyerekeknek a medencét, ott van a homokozó, trambulin, nyársaló hely... az egész hátsó kertünkben hallani lehet, így a gyerekeket sem engedjük hátra, ők is azt mondták, hogy rossz a fejüknek.
Ha nem lehet megegyezni a szomszéddal ez ügyben (nem az a fajta akivel lehetne) akkor így jártunk, semmit sem tehetünk, jól gondoljuk?

Hallani biztos nem hallod.
Mi az a nyársaló hely?

Jegyzőnél tudsz birtokvédelmi eljárást indítani.
Én is érzem az ultrahangos riasztók hangját, baromi kellemetlen.

Utána meg majd arra folyamodik hogy megmérgezi a kóborokat, vagy kilövi őket. Mennyivel jobb egy döglött macska a kertedben...
Nálunk is lövik őket, nem egyszer találtam halottat a teraszomon, rakodóm tetején stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!