Mit lehet tenni, ha lenéznek a faluban?
2 éve költöztem ide egy nem túl messzi tanyáról, sokat dolgoztam eddig, nem sokat voltam itthon, most itthon vagyok hetek óta, de nagyon lenéznek itt, nem köszönnek csak állandóan belém kötnek meg mennek rólam az aljas pletykák...
Nincsenek barátaim, nagyon magányos vagyok és nagyon zavaró ahogy látok itt társaságokat, embereket ahogy mennek az utcán, bicikliznek, futnak...
Lehet ezen vhogy változtatni? :(
26/F
Másik falu?
Vagy szerezz haverokat neten, akiket lehív házibuliba.
Aha, ezekre már gondoltam, egyszer ki is mentem sétálni, a szomszéd csaj rám küldte az apját aki megfenyegetett, hogy szóltak vmi rendőr ismerősnek és ha nem állok le a csaj zaklatásával, feljelentenek... nos, ennek az lett a vége, hogy ez miatt szinte azonnal írtam panaszt a legközelebbi rendőröknek akik kijöttek hozzájuk és beszéltek velük...
Szval ez kilőve, mert azt mondják, hogy én itt mindenkire nyomulok...
Szóval eredetileg akkor az a kérdés, mi a teendő, ha a faluban rosszindulatú pletyka terjedt el rólad?
Ugyanaz, mint amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!