Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni az effèle...

Mit lehet kezdeni az effèle konfliktussal?

Figyelt kérdés

Egy faluban lakom, annak a legszèlèn, az utcában lakik egy lány, akivel korábban haverkodtam, de rájöttem, hogy nem akarok Vele barátkozni, ezèrt megszakítottam Vele a kapcsolatot...

Èn nem is keresem, nem is foglalkozok Vele, a háza környèkère sem megyek, a másik irányba szoktam járni, korábban megpróbáltak az Apjával baxogatni, de leèpítettem Őket, eddig nyugalom is volt...

Ma megint elkezdtek szekálni, nekem ez nem hiányzik, rengeteg bajom van, nem hiányzik, hogy egy helyi kisiparos családja csesztessen...

Hogyan lehet az ilyen egyszerű gondolkodású embereket leèpíteni?

2021. márc. 27. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell meghallgatni őket, nem kell meghallgatni a pletykahordozókat, neked nem kell beszélned róluk másoknak és akkor nem áramlik az információ, amin bosszankodhatsz!

Ha semmi közöd hozzájuk, akkor ezekkel a feltételekkel elzártad a csapot!

2021. márc. 27. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha folyamatosan zaklatnak téged, akkor mehet egy feljelentés is, akkor csillapodnak a kedélyek. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de, hogy ha már kiosztottad őket, és még most se hagyják abba, akkor kicsit keményebb módszerekhez kell folyamodni szerintem.
2021. márc. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!