Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki elmagyarázná a dohányos...

Valaki elmagyarázná a dohányosoknak a logikáját?

Figyelt kérdés
Társasházban élő dohányosok nem akarják bebüdösíteni a saját lakásukat ezért kimennek az erkélyre cigizni hogy más lakása legyen büdös.
2021. márc. 27. 12:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
35%

#3, például nekem 2 szomszédom is a háztömbbel párhuzamos út túkoldalára járnak ki, ahol nincs épület.

Ha nekik sikerült, másnak se lehet túlságosan megerőltető.

2021. márc. 27. 13:22
 12/50 anonim ***** válasza:
64%
Aki társasházba költözik, az vállalja ezt. Ha nem tetszik, el lehet költözni. Nem mondhatod meg másnak, hogy mit csináljon a saját területén. Engem meg nem érdekel, hogy kit zavar a füst.
2021. márc. 27. 13:24
 13/50 anonim ***** válasza:
60%
10, egyébként nyáron szokott ott sütögetni az alsó szomszédom. Nem is zavar, meg közöm sincs hozzá 🤷‍♀️
2021. márc. 27. 13:24
 14/50 anonim ***** válasza:
15%
#12, te se hallottál még arról, hogy egy közösségben - ilyen a társasház is - tekintettel kell lennünk egymásra.
2021. márc. 27. 13:31
 15/50 anonim ***** válasza:
68%

14

Amennyiben ez nem akadalyozza a sajat joletemet. Mast nem fogok magam ele helyezni, mar megbocsass. Nem fogok lemenni az utcara, ha van erkelyem is.

2021. márc. 27. 13:33
 16/50 A kérdező kommentje:

"Miért szerinted hova menjenek? Akinek nincs lehetősége udvarra menni"

ha nem mehetsz ki az utcára a házból akkor a rendőrséget hívd hogy elraboltak, ne ide irogass.

2021. márc. 27. 13:37
 17/50 anonim ***** válasza:
58%

"Társasházban élő dohányosok nem akarják bebüdösíteni a saját lakásukat ezért kimennek az erkélyre cigizni hogy más lakása legyen büdös."

Olvasd el és értelmezd amit írtál

A SAJÁT lakásukat nem akarják büdösíteni. Az hogy másé milyen ki nem szarja le? Mi köze a két dolognak egymáshoz?

2021. márc. 27. 13:56
 18/50 anonim ***** válasza:
59%
Ez kb olyan mint hogy, az emberek azért viszik le a szemetet a gyüjtő konténerbe hogy ne a lakásukba büdösödjön. De hát azt a szemetet is kibasszák egy szeméttelepre, ahol ott fog büdösödni. Akkor ennyi erővel ebben is mi a logika nagyokos? :D
2021. márc. 27. 13:58
 19/50 anonim ***** válasza:
67%
Nem mellesleg, ha ők a saját lakásukba cigiznek, azt beveszik a bútorok, a függöny, beságrul a fal, meg tudom is én. Az erkélyt nyilván becsukják így nyilván az ö lakásuk nem lesz büdös, és bár nyilván bosszantó lehet hogy a nyitott ablakon érzem a szomszéd cigifüstjét, addig te is be tudod csukni a saját ablakod, és probléma megolda.
2021. márc. 27. 14:00
 20/50 anonim ***** válasza:
52%
9 vagyok. Most mi van? Azt nem írtam, hogy legfelső emeleten lakom a legszélső lakásban. A lőtéri kutyát sem zavarja a cigizésem. Erre is kérek vagy 30%-ot :D
2021. márc. 27. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!