Mi a szomszédjaid legidegesítőbb szokása?
Fingások, fingásokat hallok mindenhol
Én nem tudom ezek mit esznek,milyen az emésztésük,de akkorákat nyomnak ki,hogy szét röhögöm magam nap mint nap
Kutya szaladgálása
Szexet nem is hallom,de az ágy néha mozog
Gyerek sírás,gyerek üvölt
Tüsszentés, néha megijedtek
Társasházi...
Felül valami család lakik albérletben. Egyszer óbégattak az utcán. A pasi felment, elkezdett szekrény borogatni, kivágta az ablakon a tabletet meg pár cucc repült, az ablak csukva volt persze... Csak lestem. Alapjáraton csörögnek, kopognak, óbégatnak egymással a kisgyerek kiabál. Minden van.
Mellettünk egyik oldalon öregasszony egyedül. Mindig tudom mit néz a tv-ben. Mindig hallom a nagy telefonos cseverészéseket is.
Másik oldalon albérlő srác, pont a szobánk sarkában van odaát a fürdőkabin, azon a falon a csap ami felénk van, hallom ahogy csörög, leveszi onnan, a víz kegyetlen hangosan megy a csöben, hajszárítót is hallom, mindent onnan. Mást nem. Néha a konyhában amikor zenél kb telefonon, de én meg ülök a wc-n és hallok mindent. Én meg hallom az öregasszonyt amikor ül a wc-n és csurgat. :D Meg lehúzza. Úgyhogy... Mi átvariáltuk a lakást, de lehet ugyan úgy hallatszik a miénk is ahogy engedi a tartályt tele vízzel.
Alsó szomszéd meg ránk panaszkodott. :D Mi sosem szóltunk meg senkit azért mert élni mer. Na minket megszóltak, hogy nem repülök a lakásban... Fél lakás le lett agyonra betonozva, járólappzva. Úgyhogy azt már nem mondhatja. A parketta öreg a szobában, szét van száradva. Adjon pénzt és gyorsabban megcsináljuk. :)
Az alattunk lakók fel szoktak jönni, hogy hangosak vagyunk. 3 mama lakik alattunk, akkor jöttek fel először, mikor ide költöttünk, és még csak én aludtam itt, hogy hangosan tévézek... Még nem is volt tv előfizetésünk, és a tv-t sem tudtam hol van :D Aztán lakásfelújításkor is feljöttek az ablakosokkal balhézni, hogy du 1-3 között nem lehet fúrni stb, biztos reális lett volna elküldeném az ablakosokat ebben az időben... Aztán feljöttek amikor a konyha szekrényt raktam fel a falra, hogy nem írtam ki, hogy felújítás lesz... Ki írtam másnap még fel sem keltem már reggel 8 kor kopogott az egyik mama az ajtóban, hogy ne hangoskodjak... Épp a szomszéd lakásban fúrtak... Azóta jöttek fel párszor, hogy a lányom a barátnőivel játszik itthon és hangosak... Volt macskánk, az is zavarta őket, hogy "hangosan futkos éjjel" (már nincs macskánk). Már párszor elküldtem őket és tudják is már, hogy ha feljönnek választhatnak, hogy nagyívben vagy kisívben sz@rjam le őket... De még gyakran felkopognak a plafonon, mi meg vissza kopogunk :D
Másodikon lakik egy néni, rendszeresen a liftben pisil a kutyája, én már szóvá tettem neki, de azt mondja nem tud mit csinálni, de fel sem törli sosem,utána másnapíg tiszta kutyapisi a lift meg a földszint, minden reggel van felmosás de addig szét van már hordva... Földszinten is lakik egy ilyen tipik proli, boxerban kiáll a kapuba cigivel, kávéval, ki engedi a kutyát kulázni, sosem szedi össze a sz@rt, a ház előtt játszótér van, tiszta kutyasz@r a környék, a járdáról nem szabad lelépni. Valamelyik lakásban meg van egy olyan ugatós kutya, ami a konyhába van rendszeresen bezárva, lifthofra nyílnak a konyha ablakok és visszhangzik tőle az egész ház. Valamelyik lakásban meg állandóan gyilkolják egymást, ezt is a konyhnál hallani, vagy tőlük vagy a kutyától visszhangzik a lifthof, igazából lehet, hogy a földszinti család az de sok lakás van itt nem lehet tudni.
"Társasház az ilyen"
Mi családi házban élünk.
A szembeszomszéddal nincs baj, közvetlen mellettünk levő házban már nem él senki sem (de amíg élt tudnék mit mesélni...). A másik oldalunkon nagy a terüket, azt a füvet előszeretettel szokták hétvégi hajnalokon nyírni, sajna nekem a szobám pont ezen az oldalon van.
A hátsó szomszédunk alkoholista, de ritkán zavar személyesen, viszont akkor egy igazi bunkó seggfej.
A házunk sarkánál laknak nyomorult panelból kiköltözött szerencsétlenek, na azok állandóan feljentenek másokat, minket is feljelentettek már, csak lestem hogy mi a franc van amikor kijöttek, mert egyrészt nem volt megalapozott, másrészt meg nekünk nem is szóltak, nem harapunk, el lehetett volna intézni kettőnk közt. De az ilyen hátunk mögött jelentgetők....sunyi undorító dögök.
Azoknak amúgy is minden baj: ugat a kutya, lehull a levél a fáról, egyáltalán létezik olyan hogy fa, csicseregnek a madarak, kukorékol a kakas, nyáron brekegnek a békák... egyáltalán az ilyen miért nem marad a betonrengetegben...?
Társasház szintúgy.
A szomszéd bácsi, amikor egyedül maradt rászokott arra, hogy reggel 5-től vicc és túlzás nélkül max hangerőn bömbölteti a tv-jét/rádióját. A fő bajom az vele, hogy szó szerint egész nap hallani belőle mindent, még csukott ablakkal is és szokása erre bealudni éjjel. Amikor megelégeltem a dolgot és pár másik szomszéd is, szóltunk neki és elnézést kért, így már csak néhanapján zeng tőle a ház.
Felsőszomszédaim: Fiatal bérlő pár, 2 hangos csivavával. A csajszi elefánt léptekkel rohangál éjjel és nappal, és nem tudom mit csinál, de állandó hupogások, puffanások hallatszódnak le. Mintha dobálózna, dolgokat burogatna, néha mintha el is törnének dolgok. Nem tehet róla, de a hurutos köhögésével, és tüsszögésével mindig sikerül megijesztenie. Szabályosan mozog a fal, úgy lépked és úgy csapkodja az ajtókat és ablakokat. A redőny zsinórját is csak megrántja és hagyja, hogy jó hangosan zuhanjon az ablak elé. Pár hete sikerült elszakítaniuk, azóta azt hiszem megtanulták emberi módon használni. A hangokból ítélve nagyjából az ágyam felett lehet az övüké is, elég aktívak az ágyban és eléggé lehallatszik a mozgásuk. Ez még annyira nem is gáz, de legalább emberibb időben csinálnák, nem éjfél körül. Egy időben, amikor még voltak virágaik, mindig túlöntözték őket és locsolás után minimum félóráig folyt az ablakpárkányomra a trutyis víz, ami szépen visszafröcskölt az ablakomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!