Kaphatok ezért börtönt? Jogosan tettem?
Figyelt kérdés
Panelházban lakok a feleségemmel, nagyon jó kis környék, jó társasággal,szerettünk itt élni. 2 éve költözött egy alkoholista mellénk, normális volt egy ideig, baj akkor kezdődött mikor elkezdett hulla részegen éjfélig vinnyogni telefonon a szintén alkoholista haverjával. Eléggé zavaró volt, mert mindketten állandó reggelesek vagyunk. Ezt amúgy két hónapig csinálta, sokszor szóltunk neki hogy legkésőbb 9kor fejezze be, de nemcsak engem zavart, 2 másik szomszédot is, mert eléggé lehallatszik, mind hiába, abbahagyta mindig pár napra, majd újra kezdte. Baj akkor kezdődött, mikor egyszer szabadságon elfogyasztottam egy nagyobb mennyiségű szeszesitalt, eléggé zavaró volt akkor is, átmentem szólni, először szépen hogy fejezze be, mert szóltunk már sokszor, és nem akarok majd megint úgy menni melózni mint egy hulla. Gúnyosan azt mondta:"értem öcsös",rámverte az ajtót, majd azt mondta : "még egyet szól szét lesz bszva". Ekkor elkezdtem kopigni erősen, ki hívtam, meg kérdeztem hogy képzeli ezt, hogy még neki ál feljebb, mondtam neki verjen szét ha ilyen erős. Nevetett egyet, majd sértő megjegyzést tett a származásomra, ekkor megfogtam a vállát és erősen pofon vertem. Nekem akart jönni, egyszer meg is ütött, de gyorsan vertem neki még kettőt, de olyan jól sikerült hogy földre esett. Kihívták a mentőket, akik utána a zsarukat, bevittek garázdaság miatt. Ki a hibás, tényleg hülyeséget tettem? Büntetlen előéletű vagyok.2021. márc. 23. 21:00
1/19 anonim válasza:
Egyetértek veled. Sok taplonal nem használ a normális szó.
2/19 anonim válasza:
Ja, börtönt ezért tuti nem kapsz.
3/19 anonim válasza:
Igen, te vagy a hibás.
Ez garazdaság, igen. Lehet, hogy figyelembe veszik a panaszodat, de felmenteni nem fognak, bünt követtel el.
Soha nem így rendezzük a balhét. Ki kell hívni a rendőrséget rájuk, újra és ujra, aztán a sokadik után feljelenteni. A feljelentéssel el lehet érni a kilakoltatást.
4/19 anonim válasza:
Valszeg meguszod egy felfüggesztettel. De hulyeseget csináltal igen, sajnos nem ez a módja az elintezesnek, mégha meg is érdemelte az a f*sz.
5/19 anonim válasza:
Hát figyu, ez szerintem bárkivel előfordulhatna, teljesen érthető, hogy egyszercsak elpattan a húr.
De te támadtál rá, szóval van vaj a füled mögött.
6/19 A kérdező kommentje:
Jah, nem is írtam, 2x már feljelentettük, jegyzőkönyven kívűl semmi se volt, azt mondták semmit nem tudnak tenni, hívjuk ki őket mindig.. Értelme nincs.
2021. márc. 23. 21:16
7/19 anonim válasza:
Sajnállak, mert emberileg érthető a reakciód, és a hatóság/rendőrök tényleg nem tesznek semmit. Vagyis ha nem önbíráskodsz, akkor a nyakadon marad a probléma. Jogilag sajnos ez az az eset, hogy annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért... Ezért nem fognak börtönbe zárni, de nem tudom, milyen a munkaköröd (erkölcsi bizonyítvány miatt).
8/19 anonim válasza:
Igen, utána lehet menni a közös képviselőhöz, és vele el kell menni az önkormanyzathoz. Ha a lakók kellő számban panaszt nyújtanak be, akkor kilakoltatják.
Ez nem a rendőrség hatasköre, hanem az önkormanyzaté, de kell a jegyzőkönyv.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez 2 hete történt, azóta visszavett. Valamennyire fél is tőlem.
2021. márc. 23. 21:47
10/19 anonim válasza:
Ennyire megérte, hogy priuszod legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!