Paksra költözök , vélemény?
Ha minden igaz junius elején paksra koltozok a csajommal. En 26 vagyok o 22. Munkahelyerol szerveznek neki ott allast, ebbe ne menjunk bele mert en se igazan ertem.
Netto 280 as fizuert. Most pest megye elegge keleti reszen elunk a szuleimmel. Szeretnenk mar elmenni innen , nekem a munkahelyem kotetlen , igy paksra is hazajarhatok autoval. Én egyebkent netto 260 at kapok.
Meg elegge tavlati terv , neztunk alberletet de elegge draga , egy normalisabb 150 tol kezdodik 1 panel.
Mennyire elheto a varos aki esetleg ismeri? Emberek , kisebbseg , szorakozas , nyugodtsag?
Nyilvan elmegyunk 1 parszor mielott koltoznenk , csak hatha addig itt valaki informal , velemenyt ad.
Koszonom
Élhetőbb, barátságosabb, mint Pest számos része.
Ahogy előző írja: mivel kis város, kevesebb a szórakozási lehetőség. Ezt leszámítva pozitív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!