Panelben mi a megoldás, ha a szomszédtól nem tudunk aludni?
Kora reggel olyan, mintha a fölöttünk lakó valami medicin labdát dobálna, folyamatos ütődés hangok. Én nem ébredek fel rá, de a párom már készen van, egy héten 2-3 alkalommal mindig csinálják. Én felmentem szólni eddig kétszer, előnn a vállukat vonogatták, utána annyit megtudtam, hogy az ember valamit edz és aközben kopácsol. Sajnos egyszerű, buta pár, mások sem szeretik őket, de sajnos csak mi lakunk alattuk.
Házmester is csakd annyit mond, hogy sajnos ismerjók őket, ilyenek...
Lehet ilyenkor valamit ténylegesen tenni, vagy bele kell törődni a reggel 6 órai kelésbe?
Átlagban a gyakorlat azt mutatja, hogy nem lehet ilyenekkel mit kezdeni. Én bosszulkodni szoktam.
Nálunk is egy ilyen bugyuta pár lakott, mondjuk azokat inkább csak mamutnak képzelték magukat (meg kicsit úgy is néztek ki). Pincér volt mindkettő, rendszeresen hajnalban értek haza, és akkor úgy dübögtek végig a házon, mintha egy elefántcsorda futóversenye zajlana fent. Szóltunk nekik mi is, de csak vonogatták a vállukat, és meg mernék esküdni, hogy csak még jobban dübögtek utána... Nekünk a füldugó oldotta meg egyébként.
Érzetre meg az, hogy ők ezt 2-3 között játszották el általában, én meg 6:30kor keltem, mikor ők nagyban aludtak volna már. Szóval elkezdtem a plafon lambériáján húzkodni egy partvis nyelét. Hallottam, hogy nem tetszett nekik, mert valamelyik rendszerint felkelt. Aztán hálistennek meg is pattantak elég hamar. Tudom,tudom, szemét vagyok - de ha már normálisan megkérem őket, és még hangosabban dübögnek utána, akkor nehéz bánni.
Én is azt vettem észre, egyetlen megoldás ha te idegesítőbb vagy mint ők...
Én magam az az ember vagyok, aki igyekszik csendben lenni, nem zavarni másokat, fejhallgatóban járok-kelek a lakásban is, nem bömböl zene, tv. De egyszerűen kibírhatatlan a szomszédság. Jeleztem neki, szartak bele.
Azóta elkezdtem én is zajongani. Megérkezek úgy beQrom az ajtót, mint állat, esténként is ütöm-vágom az ajtókat. Este érek haza, gondolkozás nélkül beteszek egy mosást ami este 10-kor úgy centrifugál, hogy remeg bele a ház.
És azt vettem észre, hogy ilyenkor utána egy ideig relatív vissza fogják magukat. Gondolom azért, mert készülnek "szólni" csak nincs pofájuk mert tudják, hogy ők is úgy viselkedtek korábban mint az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!