Kopog a szomszéd, mi a legjobb megoldás?
Vegyél egy jobb minőségű mikrofont, ami jobban befogja a hangod és tanulj meg tudatosan halkabban beszélni. Ami neked normál emberi hangerő, az neki lehet baromi hangos éjszaka, plusz nem is feltétlen veszed észre.
(Én is baromi harsány tudok lenni discordozás közben, de ha egyedül vagyok itthon, nem tűnik fel, csak ha más is van mellettem. Vagy ha a macska tüntetően otthagy, mert unja a vinnyogást. :D)
Másik verzió, nagyobb beruházás hosszabb távra: csináltass álmennyezetet a szobádba, némi plusz szigetelésként. Persze ettől még gyakorold a halkabb beszédet, de valamennyit segíthet.
C verzió, nem kell aludni meg forgolódni, de dc-ról köszönj el éjfélkor. Anélkül is lehet játszani.
Koltozz el a lakotelepi lakasbol. A teglahazakban torkaszakadtabol uvoltenek a szomszedaink es csak a falnak tapasztott fullel halljuk kivehetoen. Ha a fal mellett allunk,akkor kicsit halljuk. Az agyunknal mar nem hallunk semmit belole.
Az durva,h vki megtiltsa,h beszelgessek a sajat lakasomban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!