Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
Figyelt kérdés
Panelben élünk. Van egy lakó aki hangosan hallgatja a zenét. Olyan szinten,hogy nem hallja se a csengőt se a kopogast. Az ajtaja mozog a hangerőtől. Azon kívül hogy üvölt a zene még ő is üvöltve énekel hozzá. A többi lakó is fel van háborodva. Az idősek még délelőtt 11 kor alszanak mert kötelezően átbulizzàk az éjszakát. Én minden nap 4 kor kelek, majd munkakörömből adòdòan egész nap rengeteg ember minden lépését figyelnem kell. Hivatási lehetőség nem megengedett. Már nehezen látom el a munkám mert kialvatlan vagyok. Persze nem csak én hanem mindenki más is. A gyerekeknek óvoda, iskola másnap. Ez sem érdekli. Semmi sem. A rendőrök már nem egyszer jártak itt. De csak nem hagyja abba. Mit tegyünk meg? Hova fordulhatunk meg? A fejem most is lüktet.2021. febr. 18. 19:52
2/6 anonim válasza:
Ragasszad be minden nap az ajtaját.
3/6 anonim válasza:
Nem tudod vhogy baratilag megkozeliteni? Kerdezd meg milyen zeneket hallgat v beszeljetek a zenekrol. Mit szeret mit nem. Aztan a munkarol. Ki mit dolgozik. Panaszkodj ,milyen faraszto a munkad.
“Egy mosoly tobb ajtot kinyit, mint egy okol” vagy vmi ilyesmi kinai kozmondas van. Baratsaggal megkozelitve sokkal hamarabb celt ersz. Foleg makacs kotekedo embereknel.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Azért az O szintjére nem süllyedunk.
2021. márc. 5. 05:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!