Szerintetek ez jogos kérés?
Társasházban a szomszédban gyerek született és azt a kérést intézték felénk most, hogy mivel 8-10ig altatják, ekkor legyünk mi is csendben.
Halljuk 6 hónapja, mivel nekünk nincs másik szobánk, ők pedig abban a szobába tették a falra az ágyát, ahol az ágyunk van, mi is fent vagyunk 3 óránként fél órát, mintha nálunk sírna, füldugóval is hallani. Nem szóltunk, amikor kérdezték, hogy halljuk e annyit mondtunk hogy igen, nem hazudok.
Az ok, mert hallani ahogy folyik a víz amikor fürdünk, hajatszárítunk, beszélgetünk az ágyban, szexelünk... Tv nincs a szobában. Mi 5kor kelünk, 9-10 között kerülünk ágyba. Mit tennétek?
Jaja. Mindenhol van egy elmebeteg debil szomszéd.
Én tuti visszavágtam volna azzal hogy a bömbölő kölykük miatt ti se alszotok már mióta...
Én is biztos megmondtam volna, hogy rohadtul zavar minket is, hogy nem tudjuk kialudni magunkat a gyereketek miatt.
Komolyan, már a kérdéstől is ideges lettem. Tényleg mit hisznek bizonyos emberek, azért mert szülnek egy gyereket, mindenki álljon vigyázba.. hol élnek?!
Nem leszek népszerű , mert gyerekmentes vagyok ( ezt büszkén is vállalom ) . De nehogy már a ti nyomorotok legyen az , hogy lefialt a szomszéd . Először én biztos,hogy beszélnék velük (normálisan ) ,hogy esetleg ha van rá mód akkor tegyék át máshova a babaágyat. Ha nem értenének a szép szóból sok idő elteltével sem akkor én személy szerint biztosan hangosan hallgatnék zenét . Hangos szex , minden ami zajos . Utálom a gyereksírást és az én életem ne legyen már megnyomorítva ,azért mert a szomszéd gyereket vállalt . Máshoz nem igazán fordulhatsz , mert ebben az országban (sajnos ) több joga van annak akinek gyereke van, még akkor is ,hogyha pofátlan módon vissza is él vele .
Kitartást kívánok .
Elküldeném őket a jó büdös k**va anyjukba!! Mi a szart képzelnek magukról?? Mindenki álljon vigyázba, mert őszentédesanyasága szart egy purdét?!
Első körben megkérdezném tőlük, hogy mennyire tette tönkre a purdé a szexuális életüket, hogy ennyire zavarja őket a tiétek (mert biztos őket zavarja, nem a purdét). Aztán beállítanám a TV-t, hogy óránként kapcsoljon be, amíg nem vagyok otthon, jó hangosra állítva, és este 8 és 10 között csinálnék direkt mindent, ami zajos. Rohadjon meg az ilyen antiszociális seggfej a fos szagú kölykével együtt!!
Ne teljesítsétek, ennyi.
A gyereknek jogában áll sírni, nektek meg élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!