Feljelenthetem a rendőrségen?
2019 áprilisban költözünk össze a párommal,panelben lakunk a 4.emeleten.A szomszédban van egy nő az 1.5-2 éves fiával, augusztusig egy hangot nem lehetett hallani,de szeptember óta ez a gyerek éjjel-nappal bőg, üvölt,de minden egyes nap.Már átkopogtam,hogy kell-e segítség,van-e esetleg valami baj,mert már ezt hallgatjuk 6 hónapon keresztül, és már nem bírjuk. A csaj annyival lezárta a dolgot,hogy a gyereke dackorszakba lépett,ez van nem tudd mit tenni, sajnálja majd kinővi.
Én már ott tartok,hogy a hajamat tépem ettől a gyerektől,hónapok óta nem tudunk normálisan aludni a párommal, most is itt van vasárnap és hajnali 4 óta bőg,ott tartok,hogy rendőrt szeretnék hívni,de nem tudom,hogy ezzel a feljelentéssel mire mennék?
Ötletek?
A panel már csak ilyen. Meg a dackorszak is, ordítás minden szarért (lehet, hogy az anya jobban kivan, mint te...)
Egyébként, a rendőrség mit csinálna szerinted?
Az, hogy ennyire és ilyen gyakran üvölt és folyamatosan, fura.
Hangfelvétel nem készült még?
És akkor mi van, ha ő is volt gyerek meg valszeg ő is üvöltött...?
Attól még joga van úgy érezni ahogy és joga van nem kiadni olyannak a lakását, akinek gyereke van.
Én se adom ki a lakásom gyerekesnek, nem értem mi ezzel a probléma. Az én lakásom, én szabom a feltételeket.
Amúgy a kérdésre: Azért dackorszak ide vagy oda, ez akkor sem normális, hogy hónapok óta egész álló nap üvölt.... Azért van az anyja, hogy nevelje meg a kölkét, egy dolog hogy néha sír meg hisztizik, de az hogy non stop üvölt azt azért ne már! Szólj még egyszer a nőnek, hogy ez így nem állapot, kezdjen valamit a gyerekével vagy jelzed a gyámügynek, hogy feltűnően régóta és feltűnően sokat üvölt a gyerek, lehet bántják vagy hasonló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!