Idegesítő kertszomszéddal mit lehet tenni?
Sorházban lakunk, és a szomszédunk aki már nyugdíjas kicsit megzakkant. Mindenkivel összeveszett a környéken, egész nap iszik és olyankor mindenkinek beszólogat..kivéve apámnak, tőle fosik hogy összeveri..
Mit lehet kezdeni ilyennel? Mert amúgy haszonélvezeti és elővásárlási jogunk van a házra, ő maga pedig még csak nem is magyar állampolgár (asszem Szerbiából jött)..
2-es
Csak mikor itthon..lehet nekem is helyre kéne tennem, de nem vagyok az a hangember..inkább a tettek embere vagyok de egy nyugdíjassal nagyon nem lenne az fer...
Sajnos nem vagy egyedül, egész blog épült erre a témára, mindenféle bejegyzéssel:
Van elég sok olvasói levél, lehet hogy találni fogsz olyat, ami korrelál a te helyzeteddel, és talán megoldást is tudsz olvasni
Ha rendszeresen iszik, és utána vadállati szintre süllyed, kihívhatod a yardokat, bár többnyire csak akkor jönnek ki, ha közterületen rajcsúrozik
Sajnos többet nem tudok segíteni :'( errefelé szerencsére egy ilyen ordernáré alak se él...
"de egy nyugdíjassal nagyon nem lenne az fer..."
A kor nem kifogás a bunkóságra. Verd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!