Jól teszi az a család,akihez megpróbált bejutni az újpesti késelő,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?
Világ életemben rendőr akartam lenni, ha minden jól megy, az is leszek.
De én ebben igazat adok a családnak.
A 2 rendőr jól csinálta amit csinált, ehhez kétség sem fér.
DE ha a rendőrség által használt lőszerek ilyen könnyen átmennek az emberen, az gond, tekintve, hogy van alternatíva, amivel ezt meg lehetne oldani.
Szóval a 2 rendőrt nem, de magát a rendőrséget szerintem felelősségre kell vonni ez ügyben, pláne, hogy ártatlan sérülés, akár halál is történhetett volna az ajtón túl.
Lenne megoldás a dologra, de senki nem tesz semmit. Most itt a lehetőség, hogy tegyenek.
"Állítólag ott lakott valamelyik lakásban az anyjánál."
Ha ott lakott az anyjánál akkor az anyja miért nem engedte be. Jó lenne ismerni az egész történetet mert Kb úgy van beállítva hogy egy idióta ember bement egy vadidegen helyre és ott az embereket ki akarta csinálni. Lehet csak Meg kellett volna kérdezni, hogy mi a probléma, tudunk valamit segíteni? És az egész történet másként alakul, a rendőr nem sérül meg, a másiknak nem kell egy sorozatot beleengedni egy emberbe, aki talán még ma is élne.
Ne haragudj meg, #22-es, de egy ilyen elmeháborodott késelőért szerintem nem kár. Úgyis annyi rab dőzsöl a börtönökben, ahol káposztatolvajokból nagystílű bűnözőket képeznek belőlük. Most menjen oda a rendőr a vérben forgó szemű elmebeteghez, hogy “Mi a baj, uram? Tudok-e segíteni”?
Meghalt volna a rendőr is...
Istenítik őket, mert életeket mentett a nő.
Nem azért, de te egy rossz nap után késsel a kezedben akarod ráborítani az ajtót egy random családra? Szerinted ez normális?
Na figyelj ezt nem tudhatjuk hogy ez egy random család voltál-e.
Valaki szerint az ember ott lakott a házban, lehet hogy a fél ház tartozott neki és a végén már odáig jutott, hogy ő kerül utcára nagyon sok történet elképzelhető és manapság senki sem tudatja, hogy mi történik vele holnap, akár a saját, akár más hibájából.
Nem arról van szó hogy én be engedném vagy nem Hanem arról hogy semmit nem tudunk konkrétan hogy ki volt ez az ember tényleg ott lakott e vagy nem ismerték vagy nem volt e valami reális oka annak hogy így bekattant én nem tudom hogyha minden embert le puffan tanának aki hangoskodik vagy Fenyegetőzik akkor gyorsan elszabadulni a pokol.
De nem folytatom itt a beszélgetést mert úgy látom nektek berögzült hogy ez csak és kizárólag egy elszánt gyilkos lehet akit mindenképp ki kellett iktatni az élők sorából. Meg a média is egyfolytában ezt sugallta.
Csak nem fog mesélni a gyermekkori traumáiról, miközben meg akar késelni egy komplett családot!
Normális ember pedig nem kattan be ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!