Jól teszi az a család,akihez megpróbált bejutni az újpesti késelő,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?
Nem teszi jól. Ha a rendőr nem lő, akkor mindkét rendőr meghal, és az a csald is, amelyiket megmentették. Szházi ügyvéd bujtogatja őket.
De a rendőrséget hiába, mert szakszerűen mások védelméből és önvédelemből lőtt. Arra kell lőnie, ahonnan a támadás jön.
Az elkövetőt perelhetnék, ha élne. De hála Istennek, megdöglött.
Nem beszélve arról, hogy lehet, hogy azok a lövedékek, melyek
az ajtóban landoltak, átmehettek az elkövető testén is. Nincs esélyük,
az ilyen haramia ügyvédek mint mindenből, ebből is pénzt akarnak síbolni. Nem fognak tudni. Életveszélyben nincs mérlegelés, sokkos állapot és idő sincs rá, másodperceken múlik az életed. A már meglőtt idióta továbbra is késsel ment a rendőrnőnek, tehát lőnie kellett, ha életben akart maradni.
Az ilyen ügyvédeket ki kellene takarítani az Ügyvédi Kamarából.
Hiénák! Ahelyett, hogy a rendőrségnek köszönetet mondanának, hogy megmentették az életüket, perelnének. Hányás.
Kisírt szemű skót öregasszony lép oda egy daliás legényhez a kertvárosban.
- Mondja, kedveském, maga az a bátor fiatalember, aki tegnap délután kimentette a tengerből a fiamat?
- Igen, én vagyok! - húzza ki büszkén magát a legény.
- A gyereken volt egy sapka is, azt ugyan hova tette?
Nagyon meglepődtem, amikor láttam a hírekben. Azért nem véletlen, hogy ez az ügyvéd szerepel sokat fura ügyekkel :D És volt pofája azzal a mesterkélt komolysággal előadni ezt az "ügyet".
Voltam már párszor (igaz messzebbről) tanúja utcai balhénak. Akkor én is kérhetek kártérítést? Mert nagyon ijesztő volt, és féltem is.
Nem az ugyved a szegyen, hanem a csalad a patkany, aki nem hajtja el a bus francba az ugyvedet, amikor megkeresi oket, hogy hat ebbol lehetne penzt csinalni.
Az eletuket mentette meg ba**ak meg, hat nem hiszem el...meg sem erdemlik, hogy tovabb elhetnek...
Szoval en a csaladot tartom felelosnek, mert ha mindenki elhajtana az ilyen hiena ugyvedeket, akkor vagy felkopna az alluk, vagy valodi ugyekre fordithatnak energiaikat, nem pedig azon lennenek, hogyan "krealjanak" ilyen szir-szar ugyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!