Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jól teszi az a család,akihez...

Jól teszi az a család,akihez megpróbált bejutni az újpesti késelő,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?

Figyelt kérdés
Lehetett olvasni hogy december 24-én reggel egy újpesti panelházban egy családhoz megpróbált bejutni egy késsel a kezében lévő őrjöngő férfi.A kiérkező járőrpárosra rá is támadt,a férfi rendőrt életveszélyesen megsebesítette a késsel.A rendőr társa,egy rendőrnő több lövéssel ártalmatlanította a támadót,aki meghalt.A család ügyvédje azt mondta,a rendőrnő hibát követett el,mert úgy tüzelt a támadóra,hogy a lővonalban ártatlan emberek is voltak.Ezért sérelemdíjat szeretnének a budapesti rendőr főkapitányságtől.Szerintetek igaza van a családnak,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?Vagy ez nem szép cselekedet tőlük?

2021. jan. 21. 07:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem teszi jól. Ha a rendőr nem lő, akkor mindkét rendőr meghal, és az a csald is, amelyiket megmentették. Szházi ügyvéd bujtogatja őket.

De a rendőrséget hiába, mert szakszerűen mások védelméből és önvédelemből lőtt. Arra kell lőnie, ahonnan a támadás jön.

Az elkövetőt perelhetnék, ha élne. De hála Istennek, megdöglött.

Nem beszélve arról, hogy lehet, hogy azok a lövedékek, melyek

az ajtóban landoltak, átmehettek az elkövető testén is. Nincs esélyük,

az ilyen haramia ügyvédek mint mindenből, ebből is pénzt akarnak síbolni. Nem fognak tudni. Életveszélyben nincs mérlegelés, sokkos állapot és idő sincs rá, másodperceken múlik az életed. A már meglőtt idióta továbbra is késsel ment a rendőrnőnek, tehát lőnie kellett, ha életben akart maradni.

2021. jan. 21. 07:52
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Örüljenek, hogy kijöttek és nem ők lettek megkéselve, b*szki. Vagy mit kellett volna mondania nekik a késelővel szemben, aki le akarja szúrni, hogy “Tessék odébb menni, mert le fogom lőni a késelőt?” Mire ezt kimondta volna, már megöli őt is, aztán a család következik. Hálátlanság.
2021. jan. 21. 07:53
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha családi verekedés lesz ebben a családban és a rendőr kijön és összetör egy porcelánt, azt is ki kell fizetnie?
2021. jan. 21. 07:53
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ügyvédeket ki kellene takarítani az Ügyvédi Kamarából.

Hiénák! Ahelyett, hogy a rendőrségnek köszönetet mondanának, hogy megmentették az életüket, perelnének. Hányás.

2021. jan. 21. 07:55
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Kisírt szemű skót öregasszony lép oda egy daliás legényhez a kertvárosban.

- Mondja, kedveském, maga az a bátor fiatalember, aki tegnap délután kimentette a tengerből a fiamat?

- Igen, én vagyok! - húzza ki büszkén magát a legény.

- A gyereken volt egy sapka is, azt ugyan hova tette?

2021. jan. 21. 07:57
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon meglepődtem, amikor láttam a hírekben. Azért nem véletlen, hogy ez az ügyvéd szerepel sokat fura ügyekkel :D És volt pofája azzal a mesterkélt komolysággal előadni ezt az "ügyet".

Voltam már párszor (igaz messzebbről) tanúja utcai balhénak. Akkor én is kérhetek kártérítést? Mert nagyon ijesztő volt, és féltem is.

2021. jan. 21. 08:10
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az az eset, amikor a pénzéhes ügyvéd felbújtja a családot, aztán ha elvesztik a pert, meg jön a közszégyen, hogy milyen hálátlan a család, nem fog osztozni a szégyenükben, elvégre ez csak egy ügye.
2021. jan. 21. 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen idióták miatt majd más hasonló esetben megspórolják a lövöldözést, ha nem igyekeznek annyira, megússzák egy sokkal kényelmesebb helyszíneléssel.
2021. jan. 21. 08:28
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Hálátlan, kapzsi féreg mindegyik. Így tegyél jót az emberekkel...
2021. jan. 21. 10:14
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ugyved a szegyen, hanem a csalad a patkany, aki nem hajtja el a bus francba az ugyvedet, amikor megkeresi oket, hogy hat ebbol lehetne penzt csinalni.

Az eletuket mentette meg ba**ak meg, hat nem hiszem el...meg sem erdemlik, hogy tovabb elhetnek...

Szoval en a csaladot tartom felelosnek, mert ha mindenki elhajtana az ilyen hiena ugyvedeket, akkor vagy felkopna az alluk, vagy valodi ugyekre fordithatnak energiaikat, nem pedig azon lennenek, hogyan "krealjanak" ilyen szir-szar ugyeket.

2021. jan. 21. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!