Jól teszi az a család,akihez megpróbált bejutni az újpesti késelő,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1091..
Értem, hogy felkavar, de miért kell mindennap megkérdezni?
A rendőrségtől nem, de az ajtójuk szét lett lőve, amiről nem a család tehet, és az ilyen esetre nem hinném, hogy kiterjed a Társasházi, vagy a lakás biztosítás, most valószínűleg ajtót kell cseréltetniük önhibájukon kívül. Jó nyilván a milliós kártérítés nettó hülyeség, azért remélem a rendőrségnek jobb ügyvédje van, mint nekik. Az őrjöngő férfi elfogása lövöldözéssel járt, ami a károsult család ajtajában kárt okozott, ezáltal a férfit kellene perelniük, mert ha megadja magát, vagy nem viselkedik így, nem is keletkezett volna az egész szituáció. A rendőrnő jogosan használta a fegyverét szerintem, hiszen a társa megsérül, és életveszélyben volt, és inkább örüljön neki a család, hogy mert fegyvert használni.
Vagy a B opció, a rendőrség biztosítja felé benyújtani a kárrendezési kérelmet. (már ha van ilyen esetekre biztosítása a rendőrségnek, de nyilván van)
Én sem örülnëk neki, ha egy ilyen akció keretén belül megsérül az ingatlanom /ingóságom (pl autóm), de valószínűleg nem jutna az eszembe a rendőrséget sérelemdíjért perelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!