Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jól teszi az a család,akihez...

Jól teszi az a család,akihez megpróbált bejutni az újpesti késelő,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?

Figyelt kérdés
Lehetett olvasni hogy december 24-én reggel egy újpesti panelházban egy családhoz megpróbált bejutni egy késsel a kezében lévő őrjöngő férfi.A kiérkező járőrpárosra rá is támadt,a férfi rendőrt életveszélyesen megsebesítette a késsel.A rendőr társa,egy rendőrnő több lövéssel ártalmatlanította a támadót,aki meghalt.A család ügyvédje azt mondta,a rendőrnő hibát követett el,mert úgy tüzelt a támadóra,hogy a lővonalban ártatlan emberek is voltak.Ezért sérelemdíjat szeretnének a budapesti rendőr főkapitányságtől.Szerintetek igaza van a családnak,hogy sérelemdíjat kér a rendőrségtől?Vagy ez nem szép cselekedet tőlük?

2021. jan. 21. 07:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen mentalitású a család, akkor nyilván a késsel őrjöngőt is kikészítették valamivel, amitől elborult az agya. De ez már soha nem fog kiderülni...
2021. jan. 21. 11:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kis család is hasonló népség lehet mint a késelő maga.
2021. jan. 21. 13:57
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor ez szokott menni ebben az országban, mindenhol a pénzt kell keresni, a lehetőségeket. nem értek egyet a dologgal én sem.
2021. jan. 21. 18:24
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is erre lennék kíváncsi, hogy egyáltalán az a késelő bármilyen kapcsolatban volt, vagy ismerte az ott lakókat vagy a házban lakó bármelyik családot?
2021. jan. 21. 20:04
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszik jól, de igazából ez egy vesztes ügy, és szerintem a sztárügyvéd akar sikerdíjat bezsebelni, ő mindenképp nyer, ha az ügy nyer, akkor azért, ha az ügy veszít, akkor meg a perelő család fizeti. A rendőrök nem látnak át a falon, nincsenek Superman képességeik.
2021. jan. 21. 20:18
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1091..

Értem, hogy felkavar, de miért kell mindennap megkérdezni?

2021. jan. 21. 20:28
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

A rendőrségtől nem, de az ajtójuk szét lett lőve, amiről nem a család tehet, és az ilyen esetre nem hinném, hogy kiterjed a Társasházi, vagy a lakás biztosítás, most valószínűleg ajtót kell cseréltetniük önhibájukon kívül. Jó nyilván a milliós kártérítés nettó hülyeség, azért remélem a rendőrségnek jobb ügyvédje van, mint nekik. Az őrjöngő férfi elfogása lövöldözéssel járt, ami a károsult család ajtajában kárt okozott, ezáltal a férfit kellene perelniük, mert ha megadja magát, vagy nem viselkedik így, nem is keletkezett volna az egész szituáció. A rendőrnő jogosan használta a fegyverét szerintem, hiszen a társa megsérül, és életveszélyben volt, és inkább örüljön neki a család, hogy mert fegyvert használni.

Vagy a B opció, a rendőrség biztosítja felé benyújtani a kárrendezési kérelmet. (már ha van ilyen esetekre biztosítása a rendőrségnek, de nyilván van)

Én sem örülnëk neki, ha egy ilyen akció keretén belül megsérül az ingatlanom /ingóságom (pl autóm), de valószínűleg nem jutna az eszembe a rendőrséget sérelemdíjért perelni.

2021. jan. 21. 21:15
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség felajánlott nekik korábban segítséget.
2021. jan. 21. 21:20
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
Az is sokat elárul hogy egy család kilakoltatására akár több tucat rendőr is jut de amikor egy erőszakos őrjönghöz hívnak rendőrt, akkor csak ketten mennek amelyiknek egyik tagja egy nő. Ha ide is jutott volna legalább egy fél tucat rendőr olyan nagyobb darab férfiak, akkor ez a szivar tuti nem mert vagy volna szurkálni. Vajon mit keresett a házban ez az ürge vagy tök részeg volt?
2021. jan. 21. 22:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag ott lakott valamelyik lakásban az anyjánál.
2021. jan. 22. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!