Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » ⛄ Faluban, ha egy ház előtt...

⛄ Faluban, ha egy ház előtt látnál egy hóembert lerugnád vagy tovább sétálnál?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 13:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
10%
Ahha!? :) Szoval lepontoztatok? Ezzel alairtatok az osszes hoember halalos iteletet! :) Mostantol en leszek a hoember sorozatgyilkos :)))
2021. jan. 14. 14:14
 12/43 anonim ***** válasza:
92%
#8 Ennyi erővel beléd is lehet rúgni? Nem műremek vagy, meggyógyulsz. Vagy a szüleid csinálnak másikat.
2021. jan. 14. 14:14
 13/43 anonim ***** válasza:
88%
10. Hidd el nagyon sokan vannak. De ha az ő dolgaikat rongálja meg valaki akkor már nekik áll feljebb.
2021. jan. 14. 14:15
 14/43 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan már. Gyűlöletkeltő kérdés, a lepontozottak pedig kamu válaszok, akik itt élik ki magukat.
2021. jan. 14. 14:16
 15/43 anonim ***** válasza:
89%

Én tovább sétálnék, sose rongáltam semmit, főleg nem szándékosan, én már csak ilyen uncsi vagyok, még az iskolapadra se firkáltam :D

Viszont ha én építenék hóembert a ház elé és valaki lerúgná akkor nem dőlnék a kardomba, egyáltalán nem nagy ügy, ahogy írta valaki, újra lehet építeni, nincs semmi fontos vagy értékes egy hóemberben. Szerintem elég félelmetes ha valaki képes komolyan kiakadni ilyen piti szarságon.

2021. jan. 14. 14:24
 16/43 anonim ***** válasza:
8%

Meglehet probalni a belem rugdosast ... :) (szeretek nevetni) :)

Mellesleg milyen mas dolgait teszem ezzel tonkre? Egy hoemberrol beszelunk ember! :DDD

Ja, vagy csak azert mert valakinek a hulyegyereke csinalt egy hoembert a kozteruleten, akkor mar meg kellene koszoruzni? :)))

Nem-nem! Szetdurom egybol (lehet jonni rugdalozni!) :)))

2021. jan. 14. 14:25
 17/43 anonim ***** válasza:
11%
Egybol lerugom a fejet! Hadzsimeeeee :DDD
2021. jan. 14. 14:26
 18/43 anonim ***** válasza:
90%
Nekem vannak gyerekim, ha építenénk egy hóembert és valaki lerúgná én se dőlnék a kardomba, de lehet a gyerekeknek rosszul esne mert gyerekek. De itt nem is a hóember "értékéről" van szó. Amit itt egyesek nem tudnak feldogni.... Hanem, alapból, hogy miért kell lerúgni? Ennyire zavar, vagy tombol valakibe a düh és az elfojtott harag hogy nem bírja ki egyszerűen, hogy ne romboljon? Vagy a másik opció, hogy olcsó játék hülye gyerekeknek. Nem értem... 😂
2021. jan. 14. 14:31
 19/43 anonim ***** válasza:
9%

Pontosan igy! Olcso jatek hulyegyerekeknek ... miert a hoban vihancolni nem az? ... hogolyozni, csuszkalni, angyalkat csinalni, hoembert epiteni ... egeszseges emberek kozott ha szetdol egy hoember, akkor nem dol ossze a vilag, hanem max. lesz egy jo kis hogolyocsata bosszubol.

Jatek az egesz! Orul mindenki a honak ... nem kell vigyazni a hoemberre! Egyaltalan nem.

2021. jan. 14. 14:37
 20/43 anonim ***** válasza:
98%
Eszembe se jutott volna, hogy lerúgjam. Szóval továbbmennék.
2021. jan. 14. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!