Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol lehet jelenleg Magyarorszá...

Hol lehet jelenleg Magyarországon a "legkényelmesebben" élni?

Figyelt kérdés

Értem ezt úgy, hogy hol van a legjobb arányban a fizetések a lakhatási költségekkel?

Pl én egy vidéki kisvárosban lakom, itt 160-180 az átlag fizetés, mondjuk egy átlagos, 1+fél szobás lakás ára 12-13 millió, ugyan ilyen albérlet meg 70-80e/havonta. Szerintem ez rengeteg.

De Budapesten se jobb arány, ott talán 260-280 az átlag, egy ilyen albérlet meg 130-150 ezer.

Hol lehet most a legjobban élni?

2021. jan. 6. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Engem te billents sehova, hanem figyelmesen, esetleg szótagolva olvasd el az első mondatomat!

Egyébként, hogy akar e valaki vállalkozni vagy sem, az az ő dolga, de akiket nekem szerencsém van ismerni, mind nagyon jómódú ember.

Igaz, ők tisztában vannak vele, hogy felelősek a saját életükért és nem a Gyakorin sírnak.

Szép estét!

2021. jan. 6. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen szempontból a nyugati országrész elég jó.

Most végzek egyetemen, 5 évig Budapesten éltem, de az a terv, hogy hazajövök erre a környékre. Azt azért látni kell, hogy ha nem is budapesti szinten, de itt sem olcsó a lakhatás Ausztria közelsége meg az aránylag sok külföldi multis munkahely miatt.

2021. jan. 6. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Milyen agresszívan reagált hogy ki akartam billenteni a kis pszichózisából. :D
2021. jan. 6. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Parlament.
2021. jan. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!