Karosszékek közül a legpárnázottabb, legkényelmesebb ülőfelületűek melyek? Textilbőr, vagy szövet. Linket is kérek, hogy mely áruházakban lehet megvásárolni. Nagyon elegem van már a kemény ülőfelületű forgó karosszékekből!
2-es vagyok
Bőrt, jobb minőségű műbőrt, szövetet.
Bár én utálom az első kettő esetében, hogy nyáron a combomhoz, hátamhoz ragad, nekem a szövet jön be.
A textilbőr meg egy szemét, különösen olyan bútor esetén, ami nagy igénybevételnek van kitéve. Pár hónap és elkezd leperegni róla a rákent anyag és marad a textil.
Így:
Attól is függ, hogy hol lenne! Például ha étkezőszék, akkor a szennyeződések elkerülése végett és a könnyű tisztántartás miatt a szövet nem ajánlott, ha viszont nincs ilyen veszély, például szobába fotel, akkor a legolcsóbb és legkomfortosabb megoldás a szövet!
A zsákszövet durvább anyag, vászon vagy plüss viszont mindkettő jobb érzetű, főleg az utóbbi!
Ha kényesebb hely, és így a szövet kilőve, akkor fényes felületből mindenképp vagy valódi bőr, vagy műbőr, de a textilbőrtől én is óvaintelek! Igaz nekünk 3 év után kezdett el leperegni, de a lényeg ugyanaz, a valódi bőr pedig általában iszonyú drága, így a műbőr lehet a legjobb választás!
Anyagokról ennyit, a kényelemről viszont nem lehet mit írni, egyéni dolog, azt élőben személyesen kell kipróbálni bútoráruházban, vásárlás előtt!
Ezt próbáld ki: [link]
Nagyon kényelmes, egy bő fél éve van meg, és még semmi baja a műbőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!