Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Újra próbálkozom :-) Bútorszöv...

Újra próbálkozom :-) Bútorszövet (kanapé) esetén melyik szövetet ajánlanátok: a poliésztert vagy a polipropilént? Miért?

Figyelt kérdés
A poliészter alatt nem a mikroszálast (plüss jellegűt) értem.

2020. jún. 7. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A poliészter igen erösen pillingesedik, meg töltödik.

A polipropilén nem túl szép, de valamennyire rugalmas.

Én egyiket sem használnám, nem jó érzés ilyen bútorra ülni.

2020. jún. 7. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos ez a kanapé csak ilyen textíliákkal rendelhető. Napi rendszerességgel is aludnánk rajta, és mivel rugós és nem sima szivacs, ezért is jónak tűnik, tartósnak. Műbőr borítású sajnos gyűrődik, illetve hólyagosodik idővel az anyag, ezzel van rossz tapasztalatom. Másrészt nem ágyneműtartós, rendes lábai vannak, lehet alatta takarítani, ami nálam fontos szempont volt, nem bírom, ha porcicák vannak minden résben egy hagyományos kanapé esetén. A töltődést sem szeretem, akkor ezek szerint tényleg töltődik, mint a mikroszálas és minden szöszt vonz. A polipropilénnel más gond nincsen, csak a kinézete? Pamut plédet tudok rátenni :-)
2020. jún. 7. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, küldj el egy linket róla (akár privátban is, ha itt nem akarod), akkor megnézem alaposabban.

A polipropilén, azzal, hogy rugalmas, hajlamos kinyúlni is, szóval tényleg látni kellene.

2020. jún. 7. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, köszönöm. Közben felkerestem a gyártó oldalát, ahol ez a típus is 100% poliészter. Ránézésre bizonyos felkínált szövetek pont azok a plüss anyagok, amiknek már a közelébe kerülve libabőrös leszek, rossz értelemben. Erről lenne szó: [link]
2020. jún. 7. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt jobban látszódnak az anyagok: [link] A mixed dance-ben még ki egyeznék, de sajnos ahonnan én rendelem, ott nincs ez az opció. Anyagmintát lehet kérni, de csak egy pár fajtájuk van, nem olyan sok, mint a gyártónál.
2020. jún. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!