Hol lehet jelenleg Magyarországon a "legkényelmesebben" élni?
Értem ezt úgy, hogy hol van a legjobb arányban a fizetések a lakhatási költségekkel?
Pl én egy vidéki kisvárosban lakom, itt 160-180 az átlag fizetés, mondjuk egy átlagos, 1+fél szobás lakás ára 12-13 millió, ugyan ilyen albérlet meg 70-80e/havonta. Szerintem ez rengeteg.
De Budapesten se jobb arány, ott talán 260-280 az átlag, egy ilyen albérlet meg 130-150 ezer.
Hol lehet most a legjobban élni?
Milyen fizetésekkel?
Mert nem mindegy, hogy gyári operátor vagy 150-180-ért vagy végzett mérnök 3-500-ért és akkor az még nem sok pénz a feladathoz képest.
Attól függ, hogy mihez értesz és azt milyen színvonalon műveled.
Ha egy százezredik csicskának vagy csak jó, akkor mindenhol az leszel és minden lesz az életed, csak kényelmes nem.
Viszont egy villanyszerelő, vízszerelő, gázszerelő, burkoló, stb. mindenütt jól él. Mindegyik 100ezreket keres egy-egy munkán és ha bejáratott vállalkozása van, már nem is ő dolgozik.
Nálunk pl. a villanyszerelő 4 napot dolgozott 500ezerért, pedig az ország keleti felében lakunk.
@19:07
Ki kell hogy billentselek, a milliárdos villanyszerelők és burkolók mesevilágából, mert bizony elő fordulnak szar szakemberek is, vagy szimplán olyanok akik nem akarnak vállalkozni, mert nekik teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!