Előfordul olyan, hogy egy kistelepülés lakói rendszeresen megfigyelés alatt tartanak valakit, amikor meglátják az utcán? Autóból, de akár gyalogosan is
Miért tartanák megfigyelés alatt?
Maximum azt tudom elképzelni hogy az élettelen kíváncsi szomszédok bámulnak folyamatosan az utcán, hogy legyen miből pletyizni legközelebb a kocsmában.
Előfordul. Engem egy idős bácsi folyton figyelt, amikor kimentem az utcára.
18/F
még Budapesten is
a panelban az egyik öregasszony mániája volt, hogy minden új lakó csakis bűnöző lehet, főleg a fiatalok
engem folyamatosan figyelt, és a barátnőinek is kiadta, hogy figyeljenek, jelentsenek neki
csomó lakót traktált ezzel, a normálisak lekoptatták
csak akkor unta meg, amikor jött másik lakó, akinek a gyerekeit lehetett figyelni
nyugi, nekem a szomszéd nyanya hallotta, hogy költözöm az albérletből (gondolom, a tulajtól, mert máshonnan nem tudhatta, hacsak nem hallgatózott az ajtómnál, amikor telefonáltam) ... 3 hétig verte az ajtót , hogy fizessem ki a lépcsőházajtót, mert a költöztetőim szétverték a bútoraimmal...egyetlen bibi volt a sztorival: bútorozott albérlet volt, a legnagyobb cuccom egy kabin bőrönd bolt, ami még a lakásban volt, meg amúgy sem kellettek költöztetők, mert 400 méterre költöztem :D
Az volt a mázlija, hogy békés természetem van, és csak meglengettem a felmosóvízes vödröt, nem borítottam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!