Az előbb földrengés volt?
Figyelt kérdés
Most egy pár perce (12:20körül) lehetett érezni egy kicsit, Fejér megyében.2020. dec. 29. 12:28
21/32 anonim válasza:
szintén Vas megye. Nálunk is érezhető volt. az összes csillár kilengett, az üveges szekrény üvegei rezgettek, illetve a nyitott ajtók is kicsit mozogtak. biztos volt más is, csak hirtelen ezeket vettem észre. a látvány olyan volt, mintha nagy huzat lett volna a házban.
22/32 anonim válasza:
Nálam is szédülés volt, amire felfigyeltem. Pont ebédeltem, levest, na mondom itt a vég, felugrottam a telóért, hogy segítséget hívok. De ez kb fél mp volt, utána esett le, hogy földrengés lehet, rezegtek az ablakok, poharak. Elég ijesztő érzés volt.
23/32 anonim válasza:
Igen! Még sosem éreztem! Én is megijedtem, hirtelen nem tudtam mi történik!
24/32 anonim válasza:
Bp, én nem éreztem, másik kerületben élő barátom igen. Én mindig kimaradok az ilyenekből.
25/32 anonim válasza:
Utolsó! Pár éve volt egy elég nagy, azt pl éreztem én is a 22.kerületben, akkor minden mozgott. Nem is a rengés volt az ijesztő, hanem a hang a földből ami kísérte.
De pl pár kerülettel odébb élő barátaink már nem éreztem belőle semmit.
26/32 anonim válasza:
Most olvastam, hogy 6,3-as volt és a 11.kerületben a hetedik emeleten érezték. Közvetlen mellette lévő kerületben én semmit nem éreztem. :D
27/32 anonim válasza:
Igen. Kicsit meg is ijedtem, pillanatra azt hittem szédülök.
28/32 anonim válasza:
Basszus, akkor megsem en orultem meg. Azt vettem eszre, hogy mozog alattam az agy, ahogy ultem es hiaba ultem masik pozba at, a fenekem alatt ereztem ugyanugy aztan kozben elkezdtem brutalisan szedulni. A kutyam is furcsan meghuzta magat a sarokban. Bp VII kerulet, 3. emelet.
29/32 anonim válasza:
Wtf. Tényleg igazad van, én azthittem szédülök. Csongrád megyében lakok
30/32 anonim válasza:
Anya panaszkodott egy pillanatnyi, elég durva szédülésre, de én semmit sem érzékeltem belőle, hacsak nem számít egy kis fejfájás. De az is elmúlt perceken belül.
Veszprém megye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!