Az előbb földrengés volt?
Figyelt kérdés
Most egy pár perce (12:20körül) lehetett érezni egy kicsit, Fejér megyében.2020. dec. 29. 12:28
11/32 Sic Semper Tyrannis válasza:
Lol, én azt hittem, az edzéstől szédültem meg. :D Egy pillanatra olyan volt, mintha plank közben eldőlnék oldalra. Ezek szerint mégsem edzettem olyan keményen. :D
12/32 anonim válasza:
Vas megye. Itt is volt, nem kicsit.
13/32 anonim válasza:
Szintén Fehérvár... azt hittem, szívrohamom van és azért szédülök, de szerencsére csak földrengés... srácaim nem ijedtek meg, de ellenőrizték, összedőltek-e a Lego építményeik :)
14/32 anonim válasza:
Pécs, belengett az egész ház, mozgott az ágy meg a karácsonyfa, polcokon az apróságok jó 10 másodpercig.
15/32 anonim válasza:
Jajj bocsika ... elejtettem valamit :)
16/32 anonim válasza:
Jon a vakcina mellekhatasa ... neha megremeg a fold :)
17/32 anonim válasza:
Szombathelyen is érezhető volt
18/32 anonim válasza:
16-osnak:
Ez még nem a vakcina. Még a korona dübörög, tudod. :D
19/32 anonim válasza:
Én csak az Időképtől kaptam egy értesítést, hogy földrengés volt, a 22.kerületben semmit nem éreztem belőle.
20/32 anonim válasza:
Én is éreztem, Zalaegerszegen. Hirtelen nem is tudtam mi történik, szédülésként éltem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!