A 10 emeletes panelekban hogy ellenőrzik hogy mindenki otthon van 8 után? Bemegy a rendőr a lépcsőházba?
14, hetes vagyok, és abszolút fogalmam sincs, miről beszélsz. De nyilván te meg tudod különböztetni az anonimokat 😂
Ritkán jövök ide, és a 13-ast meg pont nem én írtam 😃
Lázas meg talán gyerekkoromban voltam utoljára.
Van életem, köszönöm az érdeklődést 🙂 Stabil párkapcsolatban élek, szeretem a munkám, boldog vagyok, és van annyi intelligenciám hogy meg tudom érteni a kiadott rendeleteket, és nincs rá szükségem hogy a gyk-n értetlenkedjek hogy akkor most ez hogy van.
Nem ellenőrzik, nem mennek be a panelokba.
A szabály az, hogy nem tartózkodhatsz közterületen este 8-tól reggel 5-ig, ha nem munkába mész/munkából jössz (igazolással), nem sétáltatsz kutyát (a lakcímkártyádon lévő lakhelyed 500 méterén belül. Itt számít a lakhely, cink, ha valaki nem ott lakik kutyával, ahova be van jelentve. Ismerőst emiatt már büntettek 50.000-re) vagy nincs szörnyen erős indokod arra, hogy ne ott legyél (ismerős/rokon/te rosszul vagy, vészhelyzet van). Nem otthon kell lenni, hanem nem közterületen.
Ha kint bagózik valaki a ház előtt közterületen és meglátja a rendőr, megbüntetik vagy figyelmeztetik. Valószínűleg büntetés lesz, mert ez nekik ingyen pénz. Nem fotózgatnak, mert ketten, katonával hárman vannak, az illető meg egyedül. Az ő vallomásuk lesz a bizonyíték ellene és ez bőven elég hozzá.
Szerencsére egyáltalán nem befolyásol hogy mit hiszel, csak nevetek rajtad 😃
Az viszont tuti hogy pasi vagy, csak a pasik tudnak ennyire orstobák, paranoiásak és bunkók lenni. Gondolom anyukáddal élsz még és puncit akkor láttál utoljára amikor kijöttél egyből, ismerem a fajtádat 🙂
Az ilyeneknek szokott ennyire fájni az élet.
Fröcsögj csak tovább, hergeld a válaszolókat, én nem sajnálom tőled ezt a pillanatnyi örömöt, mert neked csak ennyi jutott.
Viszont most itthagylak, mert egyrészt épp a vacsorát főzöm, másrészt nem vagyok hajlandó lemenni erre a szellemi színvonalra, amit te képviselsz. Pá! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!