A szomszédom kimérgezte a kutyám, eltörte 3 macskám lábát és nem tudom feljelenteni mivel rendőr a fia és eltusolják. mit tegyek?
A szomszéd vénember egy igazán utálatos személy és már nagyon régóta elegünk van belőle.
A pálinka főzéshez a házból vezeti ki a gázt,a kisbolt parkolójában neki ment anyám kocsijának és betörte a hátsó lámpáját és nem volt hajlandó kifizetni.
3 macskám lábára ráütött bottal és úgy törte el,az egyiknek mind a 4 lábát eltörte és igaz ezt csak egyszer láttam de a többi se lehet véletlen.
nem rég a kutyám halt meg, teljesen váratlanul.
Két és fél éves egészséges kutya volt és mindig rendes kaját kapott,reggel még semmi baja sem volt és aztán hirtelen hányt és remegett próbáltam neki segíteni de elpusztult.Senkivel nem vagyunk rosszban csak ez a majom utál minket,de nekem itt elegem lett,segítsetek mit tudok tenni? A fia valami nagy ember a rendőrségnél és hiába próbáltuk feljelenteni a pálinka főzés miatt eltusolták
tudok szerezni bizonyítékot csak mit tegyek hogy végre fel tudjam jelenteni?
Jelentsd fel az állatvédőknél vagy írj róla egy nyilvános posztot, amit megosztasz egy nagyobb kutyás csoportban.
Volt hasonló ügye az egyik barátnőmnek, kiírtuk Pesten Hallottamba. Pár nap alatt 3000 reakció érkezett rá és hirtelen elkezdték az illetékest előkeríteni és bíróság elé vinni az ügyet. Többen fenyegették meg és volt, aki meg is verte. Ilyenkor már muszáj volt a rendőrségnek intézkedni, ha nem akarták, hogy vér folyjon, mert a nép szolgáltat igazságot
A palinkajaba is kerulhet vmi hasonlo,ami vegzett a kutyaddal.
A gazkuvezeto is eltomodhet.
Kutyasinterrol kerits kutyat. A hazadban tarsd bennt,ahol nem tudja megmergezni a szomszed.
Kedves Kérdező!
Ezt a kérdésedet tedd föl az Állatok kategóriában, 1000 hasznos ötletet fogsz kapni ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!