Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom kimérgezte a...

A szomszédom kimérgezte a kutyám, eltörte 3 macskám lábát és nem tudom feljelenteni mivel rendőr a fia és eltusolják. mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szomszéd vénember egy igazán utálatos személy és már nagyon régóta elegünk van belőle.

A pálinka főzéshez a házból vezeti ki a gázt,a kisbolt parkolójában neki ment anyám kocsijának és betörte a hátsó lámpáját és nem volt hajlandó kifizetni.

3 macskám lábára ráütött bottal és úgy törte el,az egyiknek mind a 4 lábát eltörte és igaz ezt csak egyszer láttam de a többi se lehet véletlen.

nem rég a kutyám halt meg, teljesen váratlanul.

Két és fél éves egészséges kutya volt és mindig rendes kaját kapott,reggel még semmi baja sem volt és aztán hirtelen hányt és remegett próbáltam neki segíteni de elpusztult.Senkivel nem vagyunk rosszban csak ez a majom utál minket,de nekem itt elegem lett,segítsetek mit tudok tenni? A fia valami nagy ember a rendőrségnél és hiába próbáltuk feljelenteni a pálinka főzés miatt eltusolták

tudok szerezni bizonyítékot csak mit tegyek hogy végre fel tudjam jelenteni?

2020. ápr. 26. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem tudsz szerezni bizonyítékot, ezért nem tehetsz semmit.
2020. ápr. 26. 15:05
 2/10 A kérdező kommentje:
De!le tudom fotózni a pálinka főzőjét,és más is látta hogy neki ment anyám kocsijának.
2020. ápr. 26. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Én az ilyet addig ütném, amíg bele nem döglik a fájdalomba! Próbálná meg bárki az én állataimat bántani...
2020. ápr. 26. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
És hogy mérgezte meg a kutyát, meg hogy törte el a macskák lábát? Bement az udvarotokba?
2020. ápr. 26. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Jelentsd fel az állatvédőknél vagy írj róla egy nyilvános posztot, amit megosztasz egy nagyobb kutyás csoportban.

Volt hasonló ügye az egyik barátnőmnek, kiírtuk Pesten Hallottamba. Pár nap alatt 3000 reakció érkezett rá és hirtelen elkezdték az illetékest előkeríteni és bíróság elé vinni az ügyet. Többen fenyegették meg és volt, aki meg is verte. Ilyenkor már muszáj volt a rendőrségnek intézkedni, ha nem akarták, hogy vér folyjon, mert a nép szolgáltat igazságot

2020. ápr. 26. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

A palinkajaba is kerulhet vmi hasonlo,ami vegzett a kutyaddal.

A gazkuvezeto is eltomodhet.

Kutyasinterrol kerits kutyat. A hazadban tarsd bennt,ahol nem tudja megmergezni a szomszed.

2020. ápr. 26. 16:34
 7/10 A kérdező kommentje:
A kutyának a kapun lökhette át a mérget,a macskáim meg átmentek nála,egy macskát nem köthetek,vagy mondhatom meg neki hogy ne menjen át de az ő macskája is sokszor volt nálunk és még az enyémektől ette el a kaját de én csak elkergettem egy újjal nem nyúltam az ő macskájához.
2020. ápr. 26. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
Pedig a macskáid sem mehetnének át, jogszabály van rá. Sőt, ha tudjátok, hogy ilyen hülye a szomszéd, biztonságosabban el kéne keríteni az állataitokat tőle, hogy még véletlenül se történjen hasonló.
2020. ápr. 26. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Ezt a kérdésedet tedd föl az Állatok kategóriában, 1000 hasznos ötletet fogsz kapni ott.

2020. ápr. 26. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem értem, mit spoánkodsz, ha ennyire szarsz a macskáidra és nem vigyázol rájuk.
2020. ápr. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!